|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Toshiba Satellite A300D-125 - problem sa driverima grafičke
Kupio sam računalo jučer. Instalirao sam sve moguće drivere osim grafičke. Riječ je o ATI Radeon HD3470, 128MB. Svaki put kad pokrenem driver install baca mi error, da driveri nisu kompatibilni sa hardwareom i operativnim sistemom. Ti driveri zasigurno valjaju, neznam što je posrijedi. Molio bi za pomoć ako tko zna riješenje ovog problema. Unaprijed puno hvala!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Koja ti se poruka točno pojavljuje? Koji driveri? Koji OS? Koja konfiguracija? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=7634&catid=28 Official driveri sa toshibine support stranice, čak sam probao i sa Omeginom alternativom za Atijeve akrtice, a što se OS-a tiče Windows Vista Ultimate i Win XP Proffesional, integrated SP2
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MS .Net 2.0 si stavio prije instalacije drivera? btw, idu ti driveri za Mobility Radeon, a ne klasični stolni. Potraži malo po forumu, netko je jednom bio dao link za nekakve modane ATI drivere koji su mnogima radili. Baci oko i na Toshibin forum jer se tamo daju naći rješenja za mnoge probleme s njihovim lapovima.
![]() |
#5 |
Premium
|
MS net stavljen kao i driveri, sve po regulama ali je zezalo, eto,bas stavljam winse again,nadam se da ce sad radit,ako ne,bit cu jako,jako lud ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čini mi se da nisu bili Omegini driveri već neki drugi. Pogledaj malo postove vezane uz Toshibe (pogotovo onaj vezan za model A210-16F) pa ćeš sigurno naći taj link.
![]() |
#7 |
Premium
|
Puno ti hvala, riješio problem upravo tim putem ![]() Još samo da uspijem sredit net bilo bi dobro. Inače sam korisnik bneta, spajam se na mrežnu,ne preko usb-a i nikako mi ne hvata vezu što je postalo već frustrirajuće, srećom sve ostalo radi.
![]() |
#8 |
Premium
|
Napokon sam uspio sve riješiti. Hvala još jednom coconut ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|