|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Izgubljen bicikl Corratec
Buraz je jucer na igralistu OŠ Pantovčak ostavio crni 2. godine stari Corratec X-motion. Bicikl se razlikuje od ostalih po tome što ima nove poluslik Geox gume (žuto je ispisano), sivi volan i rogove. Bilo kakvu informaciju molim na 095/814-1413 (Kristijan) Hvala, lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
EEE moj jarane Zmajski... Istuci buraza da si barem malo ublažiš patnju...šala!!! Savjetujem ti da svim prijateljima kažeš za izgubljeni bajk pa neka malo otvore oči nebi li ga možda negdje spazili.Jer taj koji ga je odvezo sigurno živi negdje u blizini.Ako ima imalo mozga u glavi vjerojatno če ga prefarbati i zamjeniti na njemu neke jeftinije stvari da ga kamuflira,stoga gledaj ramu i suspenziju jer to sigurno neče ići mjenjati. SRETNO!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
valjda imas serijski broj rame... inace ce search biti nemoguc...
![]() |
#6 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Mojoj su sestri cigići ukrali (u Vž ispred zgrade) neki pevecikl, a imala ga tek dva dana - i otišla na policiju, dala opis i drugi dan ih ulovili kod Čakovca ![]() Sa biciklom je sve bilo ok samo prednja felga spigana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
prijavi policiji ak nisi. jesu retardirani,al su mom frendu takodjer vratili ukraden mob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
za.ebano je to. citaj oglasnik ovih dana. i proseci na jakusevec. male su sanse al ih ima. moj frend naso tako na jaksi svog tomosa. nije bicikl, al nema veze, tomos je vrijedio jos manje ![]() sretno |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
nisam imao slicnih problema, ali susjed je... Uvijek je imao nekakve opake "montiće"..tipa plinski amortizeri, i diskovi i to..i ukrali su mu vec par puta. Jedino sto ga je spasilo je to sto je znao SERISKI BROJ! Bio je na biciklijadi i ugledo svoj bicikl, uvjerio se da je njegov pozvo murju... Drugi puta mu je murja bicikl donijela, a treci puta se naganjavao sa likom kod Črnomerca, frend mu je javio da je vidio drito njegov bajk(jer je imao žutu ramu i ljubicaste kočnice) , pa je tumarao cijeli dan dok ga nije ulovio na kotačima..a ostalo znate! Kao sto vidiš moraš imat puno puno sreće! SRETNO
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ma shema je da sam prije 2 mjeseca kupio motora pa me nije to toliko pogodilo, a buraz ce dat 2000kn ako se bicikl ne nađe... stavit cu jos na policiju ili onaj neki odjel di gradani nose nadene stvari |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
clon: joco7 i kloker1974 i martina7 i maja_kokolari blake
Datum registracije: Jun 2008
|
Frend mi je imao slican problem,kupio novi bajs po 10 k i neko mu zalapo dok je igrao nogos...jbg tak je to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|