|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
pomoč kod SM931bw
Ovak pošto nemam LCD Tv htjeo bi ipak iskoristi svoj monitor na taj način dakle zanima me sljedeče dali mogu zatražit Max HD uslugu tj da li bi ona funkcionirala na mom monitoru ![]() i ako bi koji adaptere,kabele trebam kupit da imam komp i max hd spojen monitor nrp kao switch fora ![]() te kolko to košta ? fala unaprijed na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
TN monitor i TV NE jer kad budes legao i ne budes gledao drito u monitor boje ce ti se preljevat itd itd... bolje nemoj... a po pitanju ovog ostalog kupis tv card i spojis ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma lako za to "drito" i "monitor" ![]() znači imat ču prikaz slike ![]() ak da onda super ![]() bdw jel mogu imat istovrmeno max hd spojen prek CRT.a tj scartom da mi telkač ne zjapi prazan ![]() e da koja bu razliki između HDfromata prek scarata na CRT i SDformata prek scarta na CRT imam Tau Flat Pany-a 100Hz 82cm 4:3 p.s kk misliš tv karticom riješeno , ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
imat ces ali razlika izmedu HD.a i SD.a nece biti velika jer ces gledat preko analognog kabla osim ako ne nades tv karticu koja prima HDMI kabel. Obrati pozornost na tv kartici da moza x264 enkodirat kao i mpeg 4/2 to ti je bitno. Bolje receno da je hd ready. Mislim da neces osjetiti vecu razliku. Jel mozes spojit na 2 tv.a tj 2 uredaja istovremeno mislim da mozes bez vecih problema. Eto to ti je to ako imas kakvih pitanja pitaj. Po pitanju HD.a sacekaj tj dok ne kupis tv onda to nakaci gore mislim da ce ti slika biti samo ostrija a boje hmm ne znam mozda malo bolje nego na SD.u |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
lol sad si me zbunio zanči bez tv kartice neču moč imat max hd ? tj ja sam brio direkt spojit monitor na set top box prek onog dvi u hdmi cabel ![]() ak je tako onda aj mi preporuči neku koja je hdmi al da nije preskupa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ma nemoj. TN matrice su s vremenom sve bolje i bolje. pa ko je lud da gleda u monitor pod nekim velikim kutom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Agent 0
|
Citiraj:
Da je istina kaj ti veliš, kaj misliš da se u LCD TV-e ne bi trpala TN matrica? Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 25.06.2008. u 07:34. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium