|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Imam brdo datoteka u wordu ali ne mogu ih otvoriti. Sve te datoteke napravljene su u Word-u 2003, zatim sam te datoteke preselio na novo računalo i ne mogu ih otvoriti da bi bile čitljive. Naime, javio se problem dešifriranja i stalno mi baca neke hijeroglife tipa kvadratić, i ostalo čudno znakovlje. Ponudi mi na izbor neke elemente za šifriranje ali ni 1 ne može to dešifrirat da bi bilo čitljivo. Probao sam s nekim word recovery programima to riješiti ali ništa. Koristim word 2003 i dalje a uz to imam i word 2007 ne ni on ne može pročitati te datoteke. Kako da ih spasim tj. da ih mogu opet čitati jer su mi jako bitne? Molim pomoć!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imao sam sličan problem i naravno nisam ga uspio riješiti. Eh to je kad eksperimentiramo sa officima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
hmm, mislim da je to nešto sa fontovima, neš ti se zmrdalo ili više nemaš te fontove na novoj instalaciji a koje si koristio prilikom pisanja tih dokumenata... Ili je caka u "encoding"-u, pa ti nudi da odabereš prije nego se datoteka otvori? A i neznam da li imenovanje tih datoteka utječe na otvaranje (ako imaju hrvatske znakove č,ć,š,đ,ž...u imenima datoteka), pa probaj preimenovati... eto, ako netko zna više ili točno riješenje neka napiše... poz
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mislim da je stos u tome da office 2007 instalira neke cudne fontove prilikom instalacije i naravno napravi dar-mar sa datotekama iz starog officea.. ajd probaj otvoriti te datoteke kod nekoga tko nije nikada instalirao office 2007... i to neku datoteku koju ti nisi jos otvorio pa nesto prckao po tim hijeroglifima...
![]() |
#5 |
Anvil of Crom
Datum registracije: Dec 2006
|
Prvo si probaj instalirati compatibility pack za office 2003 pa probaj onda otvoriti sa 2003, mozda pomogne, tu ti je link http://tinyurl.com/y5a879 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|