|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Adobe audition , umetanje videa ?????
Do sada sam koristio "CoolEdit 2" i sad sam nabavio (izgleda još bolji) program "Adobe audition 3" i vidim da se ipak malo razlikuje od CoolEdit te bi molio pomoć. U opisu programa sam vidio jednu izvrsnu mogućnost a to je rad sa zvukom video fajlova. Za probu sam umetnuo nekoliko videa insert/movie i lijepo mi ubaci video (avi) ali niti jedan video nema zvuka. Evo pogledajte šta za svaki video piše. Baš bi mi ta mogučnost trebala jer imam nekoliko videa gdje bi trebao malo izoštriti i pojačati zvuk. Može li ko pomoči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Vjerojatno ubacujes AVI koji ima AC3 ili neki drugi tip zapisa zvuka koji Audition ne podrzava. Probaj sa VirtualDub-om ili Nandub-om izvaditi audio iz avija kao ".wav", odnosno PCM, pa taj isti wav sa istim programima ponovno spoji sa slikom (eksportirani .wav file odaberes u izborniku "Audio", a pod izbornikom "Video" stavis "Direct Stream Copy". I onda sejvas to kao novi .avi "Save as avi..."
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|