|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
K610 - čudno ponašanje
Mobač nema još ni godinu dana. Prvo sam primijetila da na displayu gore stalno stoji ikona za poruke, mada su sve poruke pročitane. Sad više ne znam, ali mislim da totreba biti samo kad imaš nepročitanu poruku. (Lijena sam kopati po uputama). Onda sam primijetila da kad stiže poruke neki puta uopće ne zazvoni, ili zazvoni samo pola melodijice. Ako hoću promijeniti message alert uopće mi niti jedan neće zasvirati da čujem kakav je. Jučer mi je na ekranu držao prozor Writing language koji se sa "natrag" nije htio maknuti sve dok nisam ugasila mob i ponovno upalila. Što je to? Da ne spominjem da se pristojno guli po bridovima. Istina, ne nosim ga u posebnoj torbici nego u torbi (ali poseban džepić u torbi), džepu, nigdje uz nešto oštro i tak. Jel to nije malo prerano? S puno jeftinijim Samsungom nisam imala takvih problema. Još je pod garancijom. Iako deklarativno ima odlične mogućnosti, uporabna vrijednost me baš i nije oduševila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
ovo bi moglo bit do firmwera.. al ako ti stoji nepročitana poruka, pogledaj u inbox, outbox i drafts, možda je tamo ostalo nešto.. melodije.. neznam zašto ti svira do pola, al ja dok hoću preslušati melodiju, moram stisnuti play.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ThinkPad Hunter
Datum registracije: Oct 2006
|
Ili nadogradit ili ponovo flashat firmware, gotovo sigurno da je problem u tome...a za ogrebotine...ja sam se prestao trudit, što ga manje mazim i pazim, to mi radi bolje.... ![]()
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
IMHO mob je veliko razočarenje. Moj je nakon godinu dana završio na servisu jer se gasio kad mu se sprdnulo i crko mi je ekran. Očekivao sam ako ništa drugo bolju izdržljivost od mobitela tog cjenovnog ranga.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Nja, evo danas ga upogonio nakon servisa, i promijenili su ekran pa je to oke, ali sad tipkovnica ne radi s kojom nisam nikad imao problema. Odmah je vraćen nazad. I da, zaboravio sam napisat, i meni se izgulila boja s tog mobitela, mažen i pažen, nikad s ključevima i drugim glupostima u džep, padovi na minimumu, da ne nabrajam dalje. Sad se sjetio i od cure brat ga je uzeo, taj nije ni 6 mjeseci star već je krepao, samo što je momak izgubio garanciju izgleda.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Taj mobitel je smece... preporucijem da predes na nesto bolje.. ja sam ga imo i nisam nimalo bio zadovoljan tu i tamo mi se sam znao gasiti , cudne radnje je imamo sam od sebe dok jedan dan se nije sam ugasio , a da ni ne spominjem probleme sa baterijom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Nokie imaju plastiku cijelu u jednoj boji pa se ne uopće ne vidi habanje a SE pa neku bijelu koja je naknadno farbana, nakon par tjedana već se počinje trošiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|