|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Asus F5VL problem sa instant launch tipkama
Eto nećete vjerovati ali nigdje nisam uspio naći rješenje za svoj problem, a nema gdje nisam bio, čak i na asusovoj stranici nisam ništa našao. Naime o čemu se radi, vjerovatno znate za one instant launch keys, znači one tipke za brzo otvaranje nekih programa, browsera playera itd. E sad te, tipke kod mene ne rade, a nebi ih vjerovatno stavili samo za ukras, nije to toliko bitno meni ali jednostavno me nervira, i nemogu da vjerujem da nisam nigdje na internetu našao ništa u vezi toga Eto pa bih molio vas koji možda znate kako da aktiviram te tipke da mi pomognete. Inače imam instaliran XP SP2 ako to nešto znači. Unaprijed hvala svima na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Treba ti Hotkey utility tj. softver s kojim će ti te tipke proraditi. Koliko vidim, za tvoj model postoje samo Vista driveri za to. Kontaktiraj Asus. http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala coconut na odgovoru, to sam i mislio da rade samo pod vistom, koja glupost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Misliš? Da li bih mogao šta zeznut time? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako hoćeš bit siguran samo prije manualno napraviš Restore Point (tako se lako vratiš na situaciju prije inst.). Ne vjerujem da ćeš nešto zeznit, ili će radit ili neće. Čak mislim da bi se dalo "natjerat" da radi, samo to treba znati napravit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Riješio sam to sa ATK Hotkey za vistu, a normalno radi na xp, do sada je sve u redu, hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|