|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Win XP pro i home
Pozdrav, nikako ne ide umrežavanje XP pro i home, nikako se ne vide i ne komuniciraju, kad odem u My network palces i odem u Add, tako ga kad izaberem Browse, vidim ime drugog kompa ali ga ne mogu povezati, također na xp home ne mogu pristupiti gpedit.msc opciji....... što mi savjetujete, s ovim se ludim vec desetak dana..... hvala Vam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi li istu workgropu postavio na oba kompa,ukljucen ti je "simple file sharing"?Jesi rucno podesavao IP i to?Kad ovo napravis sheraj nesto na bilo kojem kompu i onda vidi je li sljaka.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ne sjećam se više, al mene je to isto zezalo. Mislim da je kod PRO naziv mreže po defaultu "workgroup", a kod HOME "home"... POgledaj to pod network connections na oba PC-a. Ime mora biti isto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Naravno da su im workugrupe istog imena, provjero sve poznate cake koje mogu biti, ali ne šljaka......ono što sam zadnje uspio je da na win home vidim drugo racunalo, ali sad ovo racunalo di je win pro kaže da ja nemam dopuštenja da otvaram mrežu.....ili da nije postavljena nikakva mreža za djeljenje podataka........miljardu ludosti, a samo sam tija koristit isti printer, i samo da naglasim problem je nasta kad su došli oriđiđi vindovsi....ha Zadnje izmijenjeno od: Čiovo. 21.06.2008. u 20:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|