|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() evo danas ga prišarafio na svoju karticu, iako "ne paše" po papirima, zašarafio sam ga sa 2 šarafa diajgonalno, no stoji sasvim čvrsto i hladi neusporedivo bolje. inače, imao sam an katici neki 8cm vent po stock pasivcu sa kojeg je skinuta zujalica, i temp su mi u loadu išle na 95C ![]() i danas kupim ovaj S2 od kolege forumaša, i prikeljim ga gore, i sad su mi temp u laodu 55C, i to PASIVNO ![]() post je čisto informativne prirode da znate da se može montirati S2 i na ovu karticu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
hmmm... evo i slika moje instalacije na 2600XT od prije pola godine. ![]() ja sam mislio da se to podrazumijeva da ide, nisam ni provjeravao... Citiraj:
kako ti misliš da si ga samo na 2? neka druga verzija S2 ili što? ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 22.06.2008. u 22:49. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
|
LOL, daj sredi to što prije, pa nisu bezveze 4 tamo, sve to ima svoje zašto/zato ![]()
![]() |
#5 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Zašto si ostavio original ''žvaku'' na pasivcima za memoriju, i na nju stavio ljepilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
I ja sam mislio da će žvaku biti teško skinuti. No ako pogledaš malo bolje, to je zapravo komadić ljepljive trake, koja se dade skinuti u komadu. Samo se od ruba krene i lagano povlači ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
Citiraj:
kako koja, jer sam imao neugodno iskustvo sa ovim zalmanom(klik), tj. nije išlo u komadu sa tih ram blokova a imao sam prilike probati razne metode na svih 8 komada. pa se moralo sve pažljivo strugati skalpelom... valjda ovisi na koju 'žvaku' naletiš ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
a morat ću vidjet mogu li i ostala dva progurati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas