|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Greške s windowsima.
Malo sam glupo napisao naziv no razumijet će te vi moje pitanje kroz čitanje malo teksta. Sastavio sam si novi komp i na moj Segate 500gb 7200,11 instalirao 4 operativna sustava. Čini se puno no meni nije. Svako malo mi se pojavljuju BSOD (jednom Nvidia, drugi put Alcohol itd) pa ih pokušavam odkloniti. Svaki put kaka napravim grešku na jednim windowsima (točnije BSOD) neće mi se dizati ni jedan drugi windows. Pa sam zato napravio jednu osnovnu verziju windowsa Xp ima samo gore XP SP3 I MOZZILU nema ni drivere za grafu ni za zvučnu ali se ni oni neće dizati makar ne prčkam po njima uopće kada dođe do problema. Pa sam došao na ideju kamuflaže tj. kada zeznem jedne da se drugi normalno dižu i da jedni ne vide druge tj. da Vista ne vidi druge particije na kojima se nalaze drugi windowsi i obrnuto. Pa bi trebao pomoć kako to napraviti i jel se to uopće MOŽE?? Skraćeno: da iz jedne particije ne vidim ostale particije na kojima su drugi windopwsi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle sa 4 OSa postoji sva sila probelma, ako si baš zapeo za to imaš one boot loadere kao npr acronis OS selector (ili tako nekako se zove) pa GRUB... Uglavnom morat ćeš nać alat koji će ti mjenjati aktivne particije on i off za svaki OS kojeg imaš gore...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ako imas sve os-eve na jednom hardu nis cudno... imas program win boost i u svakima mos namjestiti koje particije nezelis vidjeti.
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
filipac, a kaj se ti pripremas unistit win pa da bi ti se drugi dizali, mislim stvarno mi nije jasno 4 OS-a, jednostavno napravi backup i mirna bosna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|