|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Imam ovu konfu MBO: Intel D975XBX2KR, i975, ATX , CPU: Intel Core 2 Duo E6600, 2 gb rama 800mhz, HDD: Seagate 320GB 7200/16MB/SATA, napajanje Antec 550W, Graficka 8800 gts 640mb I sad trebo bi novi hard (mislim jos jedan) koji bi mi vi preporucili? (neka normalna cijena neznam kak se to krece cjena i to) i od sto vise gb a da je dobar i da mi radi u ovoj konfi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
WD 500 ili jos bolje 640GB.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Sve ti je isto ima disk sa 16 ili 32MB cachea neutjece to nista..Napajanje ti je dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Sam da jos pitam kako da ga stavim jel to lako? Trebam ga samo spojit i radit ce ili kak to ide? I jel to ovaj hard sam da pitam HDD WD 640Gb, WD6400AAKS, SATA II, Buffer 16Mb, 3Gb/s, 7.200 rpm |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Da ne otvaram novu temu, trebao bi mi disk, da bude brz i pouzdan (1 ploca mozda?), ne mora biti velik (dosta 250GB, cak i previse). Imao bi 2 particije, jedna backup jednog drugog kompa, a jedna radna... Preporuka? Do sad uvijek uzimao Hitachi i bilo sve super, pa mozda i sad...samo koji model ![]() Naravno, S-ATA I (S-ATA/S-ATA II) Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Speedy (seagate 7200.10 410as) od 250gb je brz i ima jednu ploču i čini se dosta pouzdanim (za razliku od 320gb modela ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Za stolni komp je... nekako do sad nitko nikad nije preporucio WD ![]() Da, za speedy-ja sam procitao da su kvarni, al ako je 250GB disk OK... Naravno, pouzdanost je vaznija od brzine...al se rade manje-vise redovni backupovi na DVD-ove pa ne bi smjelo bit problema. Podataka je velicinom malo, al su vazni hehe ![]() Cudna namjena kompa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa ovaj WD od 640GB ti je brzi os Speedy-ja, a daleko pouzdaniji tj. WD se manje kvare.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi onda tog 250 GB Seagatea (pazi da model bude ST3250410AS), nema boljeg za tvoje potrebe. Hitachi se u zadnje vrijeme "ušutio", ne izbacuje neke napredne modele kao Seagate, WD i Samsung.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Hitachi je sasvim ok. |
![]() |
![]() |
|