|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
1GB rama za 1800kn?
iman 1800kn za kupit gigu rama sta mislite sta da kupin trazija san kingmaxa hardcore (500MHz) ali nigdi ga nema kupit pa san nasa 2 x 512 MB (1024 MB) DDR RAM PC400 - TwinMOS ,sta mislite o tim ramima.Imate kakvih prijedloga (moraju biti 512MB moduli).AMD konfiguracija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Hardcore dolazi za koji dan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
prodaje ti lik na newsima kingmax 512mb DDR 500 HC za 690kn i kod njega ces lakse dobit zlatne nego u ducanu, ali daje 6 mjeseci garancije a ne 3god kao u ducanu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
TwinMOS sa Elixir i MTec čipovima nije ono što očekuješ od imena TwinMOS. Loša memorija i gotovo. Ali ako je sa origigi TwinMOS ili još bolje Winbond čipovima, kupuj, kupuj, kupuj i ne osvrći se... Samo vjerojatnost da ćeš dobit te čipove je praktički jednaka nuli, ja sam jedno pol godine tražio TwinMOS sa takvim čipovima, but no banana. E, da, ako nađeš jedan stick GEIL Value DDR400 od 512, javi, može? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Re: ...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Zlatni se daju vise i bolje overclockati...
![]() |
#7 |
Premium
|
evo ljudi nasa san 2x512(500MHz kingmax) u ve mila. Ljudi ne kupujte u ve mila ako ne morate oni tamo ne znaju ko in glavu nosi.Da van isprican sta je bilo .Nazva san ujutro i pita ih jesu li dobili te module kaze ovaj samo cas da provjerin na skaldistu i kaze da ih imaju ,onda san ih pita imaju li slucajno ta zlatne on nakon provjere kaze da imaju.Bija san sritan ka malo dite, kazen ja njemu dolazin za uru vrimena.Dosa tamo on zove skladiste pita jos jedan put za te zlatne i opet mi kaze ima ,ludnica , kad san obavija placanje doslovno odletin ja na skladiste i tamo kazen za te zlatne module od kingmaxsa ,a ljudi moji on mi donese ZELENE MODULE I POKAZUJE MI ONO POZLACENO PRI DNU?!?!?!?! Da samo te imaju ,da je on na to mislija ,pa ljudi moji jeli vi znate razliku izmedu zlatne i zelene.Uglavnon vise ne kupujen u VE-DEBILA |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ak se uzima TwinMos onda obavezno TWISTER: Ti imaju najbolje čipove ili Winbond ili Powerchip WLCSLP ( Wawer Level Chip Scale Packaging)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Hm mislim da se moje pljuvanje po VeCe-milu treba stavit pod Sticky. Jer ovo je stavrno genijalno. On je mislio da je ono pozlaceno na dnu kaj se u dobro upucenim krugovima zove kontakt da je to farba modula!:clap: Strucnost na najvisoj razini,: flyingey : boxers : : goood : ovo je genijalno!!!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
Nisan odavno posjetija taj dućan ali sada ni neću ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|