|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Wifi kartica za prastaru desktop ploču?
Znači imam ploču (na desktopu) ECS P4VMM2 s Intel Celeronom 1.7 GHz i htio bi puknut wi fi karticu. Ako neko zna jel to moguće i koja kartica bi išla? Unaprijed fala. ![]() Zadnje izmijenjeno od: koyan. 11.07.2008. u 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako ima PCI 2.2 specifikaciju - ide svaka, ako nema mislim da nejde niti jedna preko PCIa dakle u tom slučaju uzmi nekaj na USBu i rješen problem...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da bi trebala ići. Ipak je u pitanju P4 ploča. Bojim se da nećeš znati sve dok ne upikneš karticu u nju. USB rješenja bi izbjegavao jer su se u dosta slučajeva pokazala nedovoljno pouzdanim. Meni je wlan usb stick smrzavao komp nakon 5 min surfanja, a znam još ljudi kojima se dešavalo isto.
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo sam gledao manual od ploče i nepiše koja je verzija PCI sabirnice. Kako je rekao kolega poviše ubaci karticu i probaj. Ako želiš / možeš na netu ima primjera kako napraviti 3.3V PCI mod. Drugi mogući blem je taj šta je ploča bazirana na VIA čipsetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hm, fala na savjetima, al mi je malo tlaka kupit karticu da bi eventualno doma ustanovio da sam se zaje.o. Ili da nosim kantu u dućan pa tamo probam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The mighty pirate
|
Garantirano radi na svakom PCI portu. Ne možeš fulat s Canyon CN-WF511
|
|
Oglas
|