|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
IRC bot
jeli itko ovdje ima znanja u izradi IRC bot-a? Ili ima mozda vec gotovog? Naime za cro-dota community bi nam trebao IRC bot kojeg bi koristili za dota igre... Ja nemam pojma kako se to radi no pretpostavljam da je potrebno izraditi komande i bazu podataka... Ili ima mozda na netu vec gotovih? Ja sam trazio al nisam uspio naci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
A sta bi taj bot trebao radit? Samo sjedit u kanalu, pricati, neki kviz...?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
trebao bi imati bazu podataka ljudi... dakle u kanal di bi on bio bi mogli samo "vouchani" ljudi zatim kada bi netko napisao npr. ".startgame" onda bi pocela igra i ljudi bi se mogli signat za tu igru tako da napisu ".sign". Kada bi se 9 ljudi signalo (dakle 10 sa onim koji je startao), onaj koji je startao bi mogao ".confirmstart" za pocetak. Na kraju kad zavrsi igra bilo bi potrebno minimalno 2 igraca iz svakog tima da napisu ".result sentinel" za pobjedu sentinela ili ".result scourge" za pobjedu scourge-a... ovo je najosnovinije sto sam napisao da otprilike shvatis na sto mislim, no taj bot bi trebao bit dosta kompleksniji (trebala bi biti mogucnost za nekoliko modova igre, ovisno o modovima baza heroja, spremanje statistike i bodova pojedinog igraca, odgovaranje na upit ".stats igrac" ".whois igrac" itd itd...) Evo primjer komandi BOT-a u jednoj IN HOUSE ligi di sam ja vouchan i to je konkretno ono sto se trazi, ali moglo bi biti jednostavnije... ovaj bot ima neke komande koje nisu potrebne... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|