|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Monitor od 19'' (do 1500kn)
Trazio sam po forumu , ali svi topici su ili vec zastarjeli , pa pola monitora nema u ponudi ili ekipa preporucuje monitore od 20''/21''... Dakle meni treba LG-ev , Phellipsov ili Samsungov monitor do 1500kn , a da nije WideScreen. Hvala!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
evo... http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1113002 pristojna slika za tu cijenu i tn matricu...dvi kabal je obavezan jel... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTe...&Sifra=1113028 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
ovaj sto sam ti linko je ljepši? zezam se...iskreno neznam , mislim da ni nema neke prevelike razlike to bi moro nekog pitat ko se zapravo kuzi u LCD-ove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
!ERROR! ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Zasto onda preporucujes monitor , ako neznas kurca o njemu ...kad postavim topic na ovom forumu ocekujem da ce mi odg. netko ko se kuzi u to , a ne netko ko je vidio taj monitor na sajtu od Ve-Mila i svida mu se kak zgleda, ne radi se o 15kn , neg o 1500kn...
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
izvadak iz osnovnih pravila ovog foruma: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ugl,monitor preko DVI-a ima savrsenu sliku(za te pare)...moras samo osvjetljenje stavit na 50% da ti se ne pojavljuje onaj tzv. "ghosting"...Inace,da sam na tovm mjestu,uzeo bih ga odmah... Uz njega NE DOBIJES DVI kabal,tako da ces morat izvodjit 100-injak kn za njega(imas onih jeftinih za 30-ak kn ak os) I ne pricaj tim tonom/jezikom...Covjek ti je htio pomoci...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|