|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Audiovox Prestige alarm (vlasnici)
Ima li netko u autu mozda Audiovox Platinum Prestige alarm ili frenda sa istim? (Bilo'koji model) Nakon afirmativnog odgovora objasnit cu zasto to pitam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Da. Sto te muci?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Damir Koren (Korem sistemi) je doslovno nestao. Svi ga traze, ali tipa nema. (razne price zasto) No mene zanima da nadjem neke od ljudi koje je obucio jer Audiovox je potpuno drugacija instalacija od vecine alarma. U jednom autu imam APS600 kojeg Audi servis nije kod promjene akumulatora ni pipnuo, jer su pametni i samo su premostili akumulator na akumulator. Nazalost, kod drugog nisu bili tako pametni nego su (trenutno) izgubili kljuceve od sirene (APS400+) i ljepo kilavo izvukli kompletnu instalaciju van !!! Skoro mi je pozlilo kad sam u vrecici dobio alarm kad sam se vratio po auto. Nasao sam service manual na Net-u i sad trazim neke od tih ljudi da mi vrate moj Prestige natrag u auto. Problem je samo sto se svi boje jer znaju da je uzasno slozen. Par ljubaznih Alarm tipova je htjelo ali kad je pocelo citati schemu prosao ih je entuzijazam. Imas li neke podatke tko mozda odrzava iste ovdje? (nesluzbeno) Ili neki od ljudi iz Ilice (to je bila zadnja adresa ljudi koje je Koren obucio) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Nemam pojma o komu pricas, ali Prestige alarmi se inace ugradjuju u Preckom; ne znam tocno ime firme, ali sa ljubljanske avenije skrenes prema shopping centru precko i imas tablu i putokaz do samog ducana. Ako ne mozes naci, mogu se raspitati, nekoliko dobrih prijatelja i poznanika imaju Prestige alarme u Hyundaijima i svi redom su sasvim zadovoljni. Ugradjivali su ih bas na toj lokaciji.
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Taj Koren je jedini skolovan preko bare u Audiovox centru za te alarme i obucio je nekoliko ljudi ovdje, ocigledno i te u preckom. (Sigurno bivsi iz Ilice) Ajde molim te saznaj mi brojeve ili barem adresu i prezime, jer sam vec kontaktirao amere za neku adresu u graz-u. Ovo bi me spasilo od nepotrebne gnjavaze. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|