|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Upravo koristim genius ergo 525 i nisam bas zadovoljan s njime. Bio sam u ducanu i gledo nove miseve, probo sam i lachesisa i deathaddera i oba dva su mi bili predobri, stajali su mi u ruci predobro i sve.Sad me zanima jer cu kupit jednoga od njih dal se izplati dat vise za lachesis. Naso sam deathaddera za 330kn (feniks) i lachesis 509 kn (ne sjecam se koji ducan).Zanima me sta dobim s tim lachesisom osim tih 4000 dpi kaj necu koristis i 35 kb memorije a mis necu iskopcavat.Da li se lachesis zapravo isplati! Dajte svoja misljenja i puo cete pomoc! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
vidio, koristio oba, DA mi puno bolje leži u ruci, u svakome mi je pogledu bolji jedino što fali mjenjanje dpi.a u hodu, sad sam na g9.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
DA ![]() Ako ti se baš troši 500+ kn na miša idi na G9. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Razera cu uzet sigurno sad neznam DA ili lachesis neznam jel se lachesis isplati a g9 nema sanse lachesis mi je bolji i po ergonomiji i po izgledu i po onoj gumi ljepoj izvana kaj se ne sklize predobri su oba dva sad neznam koji bi aj jos neko nek kaze misljenje izmedu razerova 2 samo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
oba misa su odlicna, a sad je na tebi da odlucis o najbitnijem... a to je koji ti bolje lezi u pod sakom ![]() zamoli nekog koga znas da ima jednog od ta dva misa da ti ga posudi na koji tjedan tak sam ja odlucil izmedju g5 i copperheada... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Offtopic... Zašto ljudi koji se pale na Razerove proizvode obično ne koriste interpukcijske znakove? ![]() Ajd, ne bum bil zločest, no nakon RazerCoku-a i slične ekipe već imam tikove ![]() Ako možeš provjerit, provjeri. Ako ne možeš, zemi deathaddera, sigurniji je izbor. Lachesis ima hordu problema sa firmwareom, simetričan je, bočni gumbi nisu bogznakaj, a košta skoro duplo više od addera. Rađe za istu cijenu kupi addera + neki dobar pad. BTW; Imaš hordu reviewova po netu i forumu tu... Kaj je tak teško koristit search? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo ja sam vlasnik Lachesisa samo zato jer je problem naći dobrog miša kojeg i ljevaci mogu koristiti. Iako je oblik savršen i njegova osjetljivost je zbilja dobra, pogotovo "on-the-fly" izmjena, najrađe bi ga bacio u smeće radi scrolla koji voli proklizavati i škripiti.
![]() |
#9 |
Premium
|
Vec bi sutra sigurno uzeo deathaddera da nisam vidio habua spoj microsofta i razera jel ima ko to i jel zna netko nes o tome mislim ovak o kvaliteti a dal mi stoji u ruci cu ja probat zna ko sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
rekel sam ti najbitnije...uzmi onoga koji ti je udobniji za koristenje....ne sad onoga koji ti ljepse izgleda... da sam isel po izgledu bi imal g5 i probleme s zapescem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.esreality.com/?a=post&id=1334185 - "How to solve the squeaky mouse wheel problem" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Googlam ali ne nalazim ništa pametno, nije valjda da sam jedini sa tim problemom. Koliko vidim, gumeni dio kotačića je identičan kao i na Deathadderu.
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Pogledaj i na razerblueprints.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da je bez ovoga svaki vlasnik Razera nitko i ništa: http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=9616054 ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Te obaveznu obleku, bez koje se ne prima Njegovo Mišočanstvo. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|