|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pokusavam to iskonfigurirati, no vec sam zapeo na: Take note of how the pins connect to the MPEG-2 Demultiplexer. Now that you have the Moniker, you know what the filters are called and you know how the pins connect for your system you can now add your DVB card to the CaptureDardDefinitions.xml file in your MediaPortal directory. Ja ne mogu naci taj file ??? Koristim verziju 1.0 RC1 Refresh. U toj verziji je Croatia vec dodana, jedino sam morao malo modificirati frekvencije. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Uspio sam srediti (doduse ne sam) DVB-T i radi odlicno. Ono sto bih predlozio i zamolio je da se ovaj Thread prebaci u aplikacije, a da moderator (ako ima volje) slozi neki sticky (za konfiguraciju DVB-T-a u media portalu je vec spreman) za media-portal. Mislim da je sve veci trend radjenja HTPC-a, a time ova aplikacija dolazi do izrazaja. Ono sto mene zanima je recimo kako dodati ili ukloniti neku od opcija u Menu-u. Tipa ubaciti Games, pa u taj folder nekako smjestiti shorcut-ove za igrice... Bio bi to idalan media centar kada bih iz njega mogao procitati neki pdf koji mij je recimo spremljen u My Documents ili prosurfat po PcExpertu... 'aj bok! |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|