|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Podizanje windowsa, zašto mi traži klik na username ???
do prije par dana windows xp su se dizali bez zastoja ali sad odjednom se pojavljuje ekran gdje ima jedan kvadrat u kojemu je piše moje ime i traži mi da kliknem na njega da bi se nastavilo podizanje windowsa. Win Xp TO BEGIN, CLICK YOUR USERNAME Kako se to sad pojavilo i kako da se rješim tog suvišnog koraka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
odeš na contol panel->user accaunts i tamo isključi u opcijama welcome screen |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Bilo je vec ovo xy puta.. U User account napravi delete ASP.NET i prilikom brisanja nemoj napravit keep files.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Uradio sam u contol panel->user accaunts i tamo isključio u welcome screen, i sad više nema toga kod podizanja windowsa ali sad se pojavio novi prozor sa poljima Username i Pasword gdje opet čeka da kliknem na ok. Druga stvar sve sam pregledao ali pod user account nigdje nema taj ASP.NET |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Što ti hoćeš? Da windowsi odmah logiraju pojedinog korisnika? Run -> control.exe userpasswords2 dalje ćeš se snaći |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
How to turn on automatic logon in Windows XP
Tako će samo dobit classic logon screen The Welcome to Windows screen appears when you start Windows XP after you install the .NET Framework 1.1 To resolve this problem, obtain the latest service pack for the .NET Framework 1.1. How to automatically log on to a user account in Windows XP Zato što je to tzv. hidden local user account Zadnje izmijenjeno od: thopok. 06.06.2008. u 13:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|