|
![]() |
#1 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
par pitanja u vezi Acer laptop-a opcenito
ovak, nov sam u svijetu laptop-a pa ima par stvari koje me zanimaju. Pikiram kroz mjesec-dva uzeti Acer 6920G, taj lap ima PM965 Express Chipset, vjerujem isti ili slican vecini ostalih acerovih laptop-a, e sad, vidim da svaki model dolazi sa nekom lijevom 667MHz memorijom, sad me zanima, jel ja mogu bez neke vece zezancije unutra roknuti 800MHz RAM, jel uopce postoje opcije u BIOS za kontrolu divider-a i ostalog? Dalje, nikad nisam otvarao laptop, mislim znam da se to radi tako da se makne tipkovnica, zar ne? jel to neki zeznuti postupak ili je jednostavno, mislim, ima li sanse da nes pukne i to? i jel se mogu mijenjati procesori u tim laptopima ak ne uspijem nagovorit ove da mi roknu CPU koji ja hocu unutra? thnx na odgovorima na ova n00b pitanja, al eto, dosad sam se samo igrao 'normalnim', stolnim kompovima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema ti svrhe stavljati 800 MHz, memoriju kad sve matične zasad podržavaju max 667. Opcije u BIOS-u ti se svode na odabir boot uređaja, datuma i vremena. Nijedna naprednija opcija nije uključena. Ako baš želiš sam birati što želiš u laptopu, pogledaj ovdje: http://www.autronic.hr/konfigurator/...nfigurator.asp
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
thnx, makar budem se jos oko toga raspitao malo |