|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
win xp system shut down z 60SEC
Cim se konektam na net odmah mi se pojavi prozorcic koji odbrojava i kaze da zbog toga sto je lsass.exe terminated neocekivano komp restartat.Trazio sam po stranim forumima ali niko nema konkretno rjesenje.
![]() |
#2 | |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: win xp system shut down z 60SEC
Citiraj:
a koje si to strane forume gledao?? one u gruziji ili tanzaniji? ![]() to sto imas je apsolutno najrasprostranjenija stvar na netu.... za maknit crva http://securityresponse.symantec.com...r/FxSasser.exe za patch i odaberi koji Os imas http://www.microsoft.com/security/incident/sasser.asp
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Pogupil si crveka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Napiši u googleu "sasser patch" ili "sasser cleaner" i on ti nađe linkove za download potrebne zakrpe.Prije nego se konektiraš na internet uključi internet firewall i sve one zaštite u exploreru stavi na max.To bi ti trebalo osigurat dovoljno dugu vezu da skineš zakrpu.Bilo bi dobro da instaliraš neki download manager prije svega tako da možeš skinut 50kb skineš se sa veze dok se smeće ne pokrene pa tako par puta.Ja sam isto pokupio sassera ali nakon toga nisam više mogao pokrenut ni jednu 3d aplikaciju.Norton ghost 7 majka svih problema,5 minuta i imaš novu instalaciju windowsa sa svim driverima i programima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne treba ti zakrpa. Dobro podešen firewall je i više nego dovoljan za njega i sve ostale slične napasti. Nemam niti jednu "zakrpu" a nisam popušio ama baš ništa od blastera, sassera i ostalih "domorodaca". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kod mene je obrnuto. Imam zakrpe raznorazne, a vatrozid nemam i nisam ga popušio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni ZoneAlarm sve fino blokira, nisam windowsima stavljao nikakve zakrpe osim SP1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja isto tak. Kad sam metal one updejtove posebno onda sam svako malo moral reinstalirati windowse , a ovak sa SP1 + zone alarm + norton system works , se šljaka bez probljema
![]() |
#15 |
YouthIsWastedOnTheYoung
Datum registracije: Jun 2004
|
: ))
RUN> cmd.* (sta god!?) uglavnom command prompt > shutdown -a i daj skini patch... (www.microsoft.com) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam i ja to ali nije ni sasser ni blaster ![]() Instaliro sam sve fixeve i patcheve (win 2k sp4) i jos uvijek se komp resetira. Imam sophosov av ali nije nista naso (original sa lincencom) ![]() Da li postoji mozda neka treca verzija ili ????? :confused: :confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
HA HA
To ti je novija verzija blastra.to se i meni događalo.Ali sada više ne!zakrpa je tu,tj. kada ti se to pojavi samo moraš pokrenit taj maljušni programčić i sve radi kako treba! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|