|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
(riješeno) Problem s driverima
Reisntalirao Laptop donešen iz Amerike. Sve super ovo ono. I došli na red driveri. Uzeo snop cd-a koje sam dobio uz laptop i gledam drivers. Ništa nigdje nepiše. Ja aj dobro idemo svaki cd staviti pa bumo vidili. NIšta samo programi nema drivera. Ok nema veze aj skinuti ću preko drugog kompa drivere pa prebaciti na usb pa na lap. Skinem sve žive i nežive. Za sve sam instalirao osim za Mrežnu karticu. Jednostavno neće. Grafa radi, zvuk isto, matična isto ali mrežna neće. Sa stranice sam sve poskidao i isprobao lai ništa. Priključim na ruter i sve to, gore iza lampice ali local areae nema. Sve bi bilo lakše da imam cd sa driverima koji se zove: Dell ResourceCD. Naziv laptopa je Dell Inspirion 600m. Molim vas pomoč. Hvala. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Tu su ti driveri: http://support.dell.com/support/down...&catid=&impid=
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ok hvala ali sam ipak riješio problem. Može lock. |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Ne znam jesu li driveri u pitanju ili nesto drugo. Ovako imam jedan problem koji me uzasno zivcira. Kada god upalim neku igru koja je malo zahtjevnija pocne mi lagg-at lagano, kasnije se i ping poveca(cod4). Jbt fifa mi brejka sto je fakat neshvatljivo. Naime ja sam te igre igrao normalno prije nekih mjesec dana, nikakvog zastekavanja nije bilo, nikakvog usporavanja. Bio sam srusio windowse prije 2 tjedna, sve instalirao i stvarno ne kuzim gdje je problem. Ako netko moze navest par rijesenja ili par stvari koje bi mogle biti uzrok k tomu, fala. |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kakve veze to ima s ovom temom? Otvori si svoju temu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|