|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Koji je najbolji program za kopresiranje DVD-a?
Želim dobar program koji kopresirea dvd-e, ne iz dvd9 u dvd5, nego općenito u divx, xvid, mpeg4 da je jednostavan , brz i kvalitetan. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Program koji tražiš je AutoGK, jednostavan, no s obzirom na tvoju pismenost, stvari bi se mogle zakomplicirati ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jedan od najboljih je sigurno Handbrake, čija je nova Windows verzija jako poboljšana Outputs:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
da ne otvaram novu temu tu cu pitat; imam film koji dolazi na 2 DL dvda ali sa samo eng i jos nekim titlovima.sad mene zanima kak bi ja mogo ubacit .sub hrvatske titlove i onda sve to ljepo zaprzit na dvd-e? (film mi je na hardu trenutno ak to ista znaci...) thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja koristim ConvertXtoDVD. Taj program će valjda svaki mogući format prebaciti u DVD kompatibilan oblik. Što se tiče titlova, u postavkama samo odabereš .sub ili .srt file, možeš čak i podesiti delay u prikazivanju titlova ako nisu 100% sinkronizirani sa zvukom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
stavljao sam sve formate i kompresiranje obavi za 30-sekunti (šta je nemoguće) a iskompresira ili neku grešku ili 2-3 sekunde filma. Samo jedenom sam uspio iskompresirati i trajalo je 2 sata , ne znam koju sam kombinaciju odabrao pa je uspkelo . koristim vistu |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|