|
![]() |
#1 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Veličina slova u FF
Pozdrav, istalirao sam linux ubuntu i sad su mi slova u FF premala tako da nema šanse da neki poduži tekst procitam, a i na neki osrednji se moram naprezati, probao sam velicinu teksta napraviti u opcijama, ali neide... zna li netko u cem je problem i kako to treba napraviti da mi se povecaju slova ![]() http://www.imageposter.com/uploads/get/407262 http://www.imageposter.com/uploads/get/407264
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Jel ti u IE-u isto ili? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Chile
|
Nemoze mi biti u IE kada sam na linuxu, nema ovdje explorera ! a na xp mi sve radi uradno. Da, moze ici sa crtl +, ali hocu da namjestim u opcijama drugi font ili format, uglavnom da povecam velicinu,a neznam kako, probao sam sve EDIT: evo sada sam isao xp da vidim tamo postavke, kao prva stvar FF nije isti, na linuxu je neka verzija 3 beta 5, te u opcijama nema pola fontova ukljucujuci thames new roman koji mi je zadan na xp a na linuxu ga nema, vec neki lijevi fontovi, nema ni courier new ... nisam siguran jeli mi velicina fonta zbog toga mala ali sam je postavio istu kao i na xp a najprije ce biti da je razlika u tome sto su verzije FF drugacije
___________________ Zadnje izmijenjeno od: DjedMraz. 01.06.2008. u 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa podesi defautt font i veličinu u opcijama ne vidim kaj te muči, ali valjda ti je jasno da nemaš M$ fontove u linuxu i da su to drugi (iako slični) fontovi koji nikad neće na istim postavkama jednako izgledati, inače provjeri si postavke od grafe što se tiče smoothanja i ostaloga...
![]() |
#6 |
Chile
|
Problem je taj sta ovaj FF u linuxu nema dugme za default, a velicinu mogu stavit i 72, ali bez ikakva ucinka, provjeriti cu ima li kakva nadogradnja za FF sto se tice fontova EDIT: Problem rijesen! Jeste da mi je citkija slova FF u winows xp ali i ovo sta sam uradio na linuxu je super. Naime sve sta sam uradio jest da sam smanjio rezoluciju ekrana(na 1153 x 864, ekran 19") i gle cuda , povecao se font u svim programima, a ne samo firefoxu..
___________________ Zadnje izmijenjeno od: DjedMraz. 01.06.2008. u 19:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|