|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
gaming konfa
Bok ljudi! Htio bih si slozit komp, al totalno sam neuk pa bi mi dobro dosla vasa pomoc. Treba mi komp za kojih 3500-4000kn, iskljucivo za igrice. Ekran i ostale periferije imam, a ni dvd drajv mi ne treba. Graficka po mogucnosti ne ATI (cujem da zna bit s njom problema), hard ne treba bit velik, dobra zvucna isto nije prioritet. Ram kolko znam je jeftin, pa mislim da bi uzeo bar 2 gige. Po mogucnosti sve to iz istog ducana. Eto unaprijed vam puno hvala, ne znam sta bi bez vas! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Pogledaj pod konfiguracije, prolistaj par stranica i sigurno češ nač šta će te zadovoljit, a možeš koristit i search. Onak usput drugi post ispod tvog je konfiguraciju kakva tebi treba.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Zapravo, pogledo sam i nisam naso nis sta mi tocno odgovara. Npr. ovaj tip ispod mene oce atijevu graficku (ne bih hvala), dost velki hard i nije orjentiran na igrice. Naso sam nekog nize ko trazi slicnu konfu al ne treba graficku. Cuj, zelim optimalno iskoristit lovu i uzet trenutacno najbolju opciju. EDIT: Dobro, pogledo sam malo pazljivije i fakat imas pravo, moze se nac odgovor! Hvala. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|