|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
netlimiter
instalirao sam ga na 3 kompa radi wlana i lana(router se 555) 8mbit veza je i sad bi to htjeo podjelitii download na 400,300,100kb, i upload na 3 jednaka dijela, sad gdje to moram upisati te vrijednosti jer se ne snalazim nikako u netlimiteru |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
instalirao sam na jedan laptop i zelim da mi bude downlaod ogranicen na 200 kb pa sam stavio 2.00 u MB jeli to uredu evo slike samo mi je internet otvaranjaen stranica sproije ? uzasno sporo Zadnje izmijenjeno od: croclocker. 17.09.2008. u 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Krivo si stavio. Jedinice u trafficu mislim da se mjenjaju, a kod limitiranja je uvijek u kB/s. Mislim, i da je po tvojem, ti nemaš vezu 2MB/s, već 0.2MB/s. Zar je tako teško, sam probati staviti drugi vrijednost (npr. željenu 200kB/s), nego tu napisati post? Mislim, već si to mogao napraviti i bez mene. Nije baš neka velika mudrost to pogađanje. S obzirom da si probao 2 staviti, a onda kukaš kako ti IE sporo radi ? Nisi na tren pomislio da je ipak možda MB ipak samo za traffic grafove ? Što se i po njima vidi. ![]() I ne stavljaš samo za IE, već gore di ti piše Nikolina. Ovako si samo IE ograničio na 2kB/s, očito. Iskreno, nemrem vjerovati u tu tvoju nesnalažljivost ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
ej hvala sory al sam se gubio u ovome moze lock evo radi kako treba |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|