|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
koristenje volana u igricama
Ovako,imam zelju kupiti volan sa pedalama...mjenjacem itd. Sad me zanima dali ga mogu koristiti u bilo kojim igricama u kojima mozes voziti auto (npr. san andreas,driver,bus simulator...itd.),dali ce skretanje biti kao kada pritisnes tipku ili ce biti skretanje koliko okrenes volan..ugl. mozete li opisati kako sta gdje tko ![]() Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
heh.mislim da bi ga mogao koristiti ali bi njegov pun potencijal iskoristio u igrama tipa nfs gdje baš imaš u postavkama ono prva,druga itd. tak da možeš iskoristit i mjenjač.a što se tiče skretanja mislim da ga možeš podesit kolko će biti osjetljiv isto samo u tipičnim simulacijama vožnje znači opet nfs i sl.bar kolko sam vidio u san andreasu toga nema sad.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Možeš koristiti u GTA i sl, ali problem nastaje kad izađeš i auta ![]() Ja bih ti preporučio da uzmeš PS2 style gamepad za takve stvari, a volan da ne uzimaš ako nisi fanatik za vožnje (simulacije) jer je prevelik tramak montirati ga svako malo ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Hm, ja imam prastari ali predobar volan sa svim živim, može biti za motor, za avio te za auto oblik... S tim da ima onaj stari stari priključak za Joysticke, i sada, jeli postoji ikakav adapter da se to priključi nekako drugačije ili to mogu zaboraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Za simulacije je volan majka, dok za nfs i ostalo je samo za izivljavanje, jer jednostavno ne mozes u arkadama postaviti rekord staze sa volanom. Ja koristim gamepad za takve stvari ![]()
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
e to je to sto me zanimalo..hvala vam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|