|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Servis napajanja?
imam chieftec 420W, placen 500kn prije nesto vise od 3g, prosla garancija, naravno. Doticni je spalio plocu, kad bih ga spojio u struju pocelo bi pistati iz njega, na ljubicastoj zici daje 9v a treba max 6 kad je u standby modu. dal se isplati popravljati i koliko bi kostalo ako tko zna? okvirno... razmisljam kupiti Fortron 400W za 277kn u Vemilu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ne isplati se to popravljati, jedino ako hočeš da ti skuri i novu ploču. Ne znam koja ti je konfa ali ovako na slijepo slobodno uzmi tog Fortrona.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
to se ni u kojem slucajnu ne ispalti popravljati novo si uzmi forton je jeftin a dobaro je napajanje a toga ljepo u smece |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma kakvi popravljati. Uzmi novog i mirna bosna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
i isti fortron je 249kn u hgspotu pa pogledaj i tamo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Napajanja za PC bez obzira koliko su ona nekad kostala se ne isplati popravljati nakon sto za sobom povukui i druge komponente. No sumnjam kako ti je chieftec spalio plocu, neka prastara amd ploca (starija od napajanja) ... ustvari obicno je ploca ta koja sjebe napajanje kad je vec pri kraju zivota. Ili ti je munja propalila komp (a to se tek ne isplati popravljati). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Uzeo sat toga fortrona u hgspotu i zadovoljan sam pa ti ga preporucujem. |
![]() |
![]() |
|
|