|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ne nalazi 150 GB podataka
Na disku od 500GB mi je ponestalo prostora pa sam 150GB podataka ( muzike ) prebacio na drugi disk ( oba spojena preko USB-a ). Ovaj drugi ima 160GB ( deklarirnao ). I ok. Sve bilo super no odjednom problem. Evo o čemu se radi. Na ovom 160GB Maxtoru mi u folderu MUZIKA počelo nestajati muzika ( iako zauzetost kapaciteta stoji idalje ista ). I onda kada sam ga spojio normalno na IDE mi javljalo da je taj folder Corrupted i / ili da mu se ne može pristupiti. Pokrenuo sam Check Disk ( od Windowsa onaj ) i upalio da mi automatski popravi file-ove. Phase 1 je prošla normalno, i na 1/3 Phase 2 je javio grešku i prekinuo. Sada mogu otvoriti folder Muzika ali se u njemu ne nalazi ništa. Popunjenost diska je ista kao i prije ( 1.89GB slobodno od 152GB ) no ništa se ne vidi kada otvorim. Pomoć.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Probaj nabaciti neki film na taj HDD da stane na tih 2 Gb pa vidi dali će ti i film nestati tj. postati corruptan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Radi sve normalno, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Zar nema drugog načina. Ipak muzika nije nestala nego je windowsi ne očitavaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Start/Run/cmd Operi : chkdsk /i /c /v /r x : (x = tvoj drive) Nakon tih dugih 5 prolaza, ponovi sa ovom kombinacijom : chkdsk /x /v /r x: To bi trebalo srediti svu sirochad od fajli. Gotovo sam siguran kad bi tog Max-a stavio na masinu kod nekog prijatelja, prebacio privremeno sve te podatke, te ih ponovo vratio na svjeze formatirani Max... sve bi bilo po starom. Mala veselja NTFS-a koja ponekad znaju razveseliti sa ovakvim cudesima. 8 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pokrenuo sam Get Back Data pa ćemo vidjeti a nakon toga ću ovo seljakanje probati pošto mi neke Errore izbacuje u GBD-u a to nemože biti dobro :/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|