|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
stepping i revizija
AXDA 2600 DKV3D AIUHB 0248 WPAW kupljen u HG spot kao XP2600+ retail(kutija sa certom i coolerom) fsb 333 256M cache T-bred 1. dali je otključan? 2. dali je mobil? (radi stabilno na 1,375V) 3. iskustva sa overclockom?(zračno hlađenje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Evo ovako: 1.Fali ti još jedan red koda ( ima ih 3) 2.To nije mobilac (moj radi stabilno na 1.25V pa isto nije mobile) 3.Jezgra je TB dakle lošiji clocker od Barton jezgri i više se grije daj napiši i cijeli kod od proca pa ću ti više reć. U prosjeku do 2.3 Ghz bi trebao ić. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
TbredB su inače bolji clockeri od Bartona Jesi li možda javio AMDu da imaš vjerojatno JEDINI desktop Barton koji dela 1,25V ( na kojem ti je to taktu DefaulT)??? ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
nisam im još javio al sam ga stavio u CPUDATABASE da to je default ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|