|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Mala pomoc
Poštovani, dali znate koja je kamera sa mikrofonom ugrađena u laptop MSI PR200X-005EU (mislim koji model) jer samo za nju nemam drivere za xp...i zanima me dali netko zna kako povecati memoriju integrirane grafike, prošao sam cili bios tu toga nema.. hvala Vam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja sam na dell inspiron 1525 stavio drivere od viste na xp (za kameru), i radi vec 2 mj, pa isprobaj lupit drivere od viste, mozda uspije ![]() a za memoriju ne znam.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
riješio sam kameru, našao sam driver za xp, ali još mi je ostao neriješen Device on High Definition Audio Bus, jel to možda za HDMI izlaz, jer mi zvuk uredno radi i njegovi driveri su uredno prošli, također je instalirana i ona zakrpka K-nešto....tako da sam poprilicno siguran da nije za zvuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, HDMI je u pitanju, ali Intelov... http://ftp.us.dell.com/video/R140540.EXE (piše da je za Vistu, ali probaj na XP-u)
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
da, ovaj driver je proša, ali ne u potpunosti, ostao mi je samo Intel HDMI Audio Driver pod onim malim usklicnikom!......provao sam još neke drivere koje sam našao po netu ali ne ide ne prihvaća ništa...i samo dali neko zna kako povecati memoriju grafici. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|