|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
ograničavanje brzine prijenosa
zanimam kak mogu ogranicit brzinu downloada i uploada na kompjuteru? imam 2 kompa na onom amisovom thompsonu, i sestra stalno igra 2m00ns i onda je kod mene sve full sporo pa bi joj smanjio brzinu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Netlimiter je program kakav trazis, pretpostavljam... instaliras joj ga, onda mozes limitirati ukupnu brzinu, kao i pojedinu po aplikacijama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Instaliraj joj Netlimiter pa u njemu joj ograniči brzinu. Nisam siguran može li se to ograničiti na samom routeru kao kod nekih drugih modela. Trebao bi proučiti manual od Thompsona.
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
e super ima slicna tema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
to drugo racunalo je na tvojoj mrezi? http://www.cfos.de/traffic_shaping/ts_options_e.htm ovaj program prilagodjava ne samo brzine racunala, vec automatski gleda latencije (pinga), i kad skuzi da je veza spora, ogranicava promet, i to program po program. I tako radi na svakom racunalu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
da, da na mojoj mrezi...e hvala ti..probat cu da resim problem..pa postam ako dodje do nekih komplikacija... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|