|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
HDD ne radi ??
Pozdrav ! Kupio sam Prestigio prijenosni hard disk,uz obzir da ce raditi u autu.. naime imam usb izlaz iz auto radija,i kad normalno ukljucim usb stick,sve cita normalno,pa reko idem uzet si hard i natrpat u njega sve da ne moram s cd-ovima baratat....i danas kupim hdd,formatiram,nabacam malo glazbe,i ustekam u usb,a ono ne radi,odnosno ni ne ocita ga...prokaze cd,tuner i aux,a od usb-a ni U ! moze li mi tko pomoci i rec u cem je problem ? radi se o http://www.prestigio.com.hr/products...Safe/DataSafeI |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A tebi je USB stik od 1 ili 2Gb formatiran sa FAT ili FAT32 isto kao i 40/60/80 (ili kolko već) GB hdd kojeg si uz to vjerojatno formatirao sa NTFSom? Ne čini ti se da možda postoje tu sitne razlike...? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
A zašto taj isti USB HDD radi na kompjuteru, ako jedan USB može dati max. 0.5A? Glupost... Istina da kabel od HDD-a ima dva USB priključka, valjda drugog uključiš ako mu fali struje, ali do sada nisam imao potrebu za tim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ima jedan prikljucak 2.0 i nema drugog prikljucka koji bi mogao negdje drugdje ustekat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|