|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
METROCARNET svchost.exe
Imam jedan problem prilikom spajanja na internet preko metronetove mreze na carnet. Naime kad se internet uradno spoji(Carnet) izbaci Erorr: "Generic Host Process for Win 32 Services has encountered a problem and needs to close." Dole pise da je to svchost.exe Nakon toga nemože se napraviti niti disconnect niti disable mreze mogu samo restartat komp,ako zelim ponovno koristiti internet sve ostalo na kompjuteru radi ne pale se nikakvi dodatni procesi i nema zuzimanja procesora sve ostalo normalno radi. Nema pravila kada se pojavljuje nekad se zna pojavit odmah nakon spajanja nekad nakon sat vremena a nekad nakon 5 sati. Skenirano sa nod 32 i avg nije nasao nista!! Pomozite u cemu bi bio problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Spomenuti proces tu nije krivac. To je sastavni dio sistema i koriste ga razni programi i procesi. Opisani problem najprije ukazuje na problem sa krivim / neispravnim drajverom (najčešće za mrežu), aktivni crv / virus / . . . Pretresi sistem sa Spyboot i sličnim programima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Znam da je svchost ok,pretresao sam sa Adawerom nema nista,problem u driverima nije jer sam isti driver za mreznu karticu koristio 3 god. dok sam bio na t-comu,btw spajam se na carnet putem vpn-a! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Onda je krivac onaj njihov software, za konekciju ako se ne varam (jednom sam ga vidio). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Mogoce da je krivac al ne koristim njihov nego sam sam izradio vpn konekciju preko wizarda od windowsa,da jos sam zaboravio rec da mi se to pojavljuje i na laptopu i na desktop kompu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|