|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
koje napajanje?
situacija je ta da u kompu imam smrt od onog napajanja koje dolazi za everpower kucistima => MAXPOWER 400W. Zelim to promjenit ASAP. Sta preporucujete? Imam 100 EUR-a na raspolaganju. Sad cu vam nabrojat sta ja sve imam u kucistu, pa mi vi recite koliko W mi treba sve za to, i naravno...koje napajanje preporucate (marka, model,itd.) 2xhdd 2xoptical (1x snimac, 1x DVD) 1xfloopy grafa ISDN adapter mrezna ostalo imate u sigu. e da, jos 5 uredjaja na USB-u, 1 na firewireu (ak to ista znaci...) ok ekipa, shoot your suggestions! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
I kaj svu tu silinu uredjaja poganjas sa tom smrti?: lol2 : Sorry ak je previse ironije al o napajanjima je vec bilo 167 threadova, a sa tom kak ti velis smrti ja napajam duplo vise od tebe.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: koje napajanje?
Citiraj:
760 krznatih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A valjda svako posustane ponekad ![]() e da mi je nac nekog jetinjakera do 500 laznih wata a da sam ziher da ne zuji, tog bi odma ubo, sam da znam koji je taj i di ima:-) za ove skuplje ipak jos cekam. Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Zalman 400W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma može i Ener i Antec i Tagan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ima 1 12cm fan a sudeči po mome fortronu s takvom koncepcijom stvar je skoro pa nečujna. Probao sam prstom zaustaviti fan i jedva da se čuje razlika. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|