|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jeftinija konfiguracija
Rođak kupuje novi komp, treba ga za igranje(ima djecu), surfanje.... Nema velik buđet, jedno 3.300 kn. Bez monitora, ima stari 17' CRT ali planira poslije kupiti 20' LCD Mora bit u Ve-milu. Evo složio sam već nešto. Cilj je što više uštediti za dobre performanse Zadnje izmijenjeno od: McG. 21.05.2008. u 23:28. Razlog: Slike zajedno prelaze dozvoljeni limit od 50KB za direktno učitvanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo nečeg ovakvog. Za igranje bi ti bila bolaj neka intel kombinacija, tipa ovo: ![]() Ja bi radje ulozio u kvalitetnije kučište tipa ovo kaj sam ti stavio i uzeo 9600GSO, koja je vrlo jaka grafička za ove novce, a i pošto si rekao da će to biti za djecu, pretpostavljam klince, ne treba jače. Ako pak oćeš ići na Mod Comov Harry, onda uzmi 3870 ili 9600GT za razliku u cijeni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ne baš klince, 10 i 13 godina. Fora je kaj ima sve najnovije igre kod kuće ali treba mu stroj koji to može pokrenut Složih Intel ![]() Mislim da će E2180 bit dosta pošto nema nekih zahtjevnih programa Ovaj GoodRAM malo jeftiniji pa zato sam ga stavio Zotac je dobar proizvođač? Kučište sam stavio preporučeno Zadnje izmijenjeno od: McG. 21.05.2008. u 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Naručili smo na kraju AMD varijantu MA69G-S3H i 5000+ E sad, može se narudžba još otkazati pa sad, Nemaju Zotacovu nego je naručio Gigabyte Ali ne sa referentnim hlađenjem nego ovu http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1130229 ![]() Jel taj hladnjak dobar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
to je Zalman VF700AlCu. Bit ce oke. |
![]() |
![]() |
|
|