|
![]() |
#1 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Vracanje podataka poslje brisanja particije.
Tijekom reinstalacije windowsa (xp sp2), na koraku kad se particioniraju diskovi, zabunom sam obrisao particiju na kojoj su bili vazni fajlovi za faks i web stranicu. Kad sam vidio da sam obrisao krivu particiju odmah sam prekinuo instalaciju windowsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Easy Recovery Pro ili bilo koji sličan program će ti pomoći jer to što si napravio i nije neka šteta, obrisao si samo MFT.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
na nekim forumima su mi preporucili get data back i njega sam skinuo, samo sto ja nisam neki mag za te stvari pa bi molio pomoc, kako se to sve radi i ostalo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kontaktiraj DataSector d.o.o. oni će ti sigurno moći pomoći... www.datasector.hr Zadnje izmijenjeno od: Ico. 22.08.2011. u 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Imao sam isti problem jednom. Najbolji alat za rjesavanje ovog je po meni "Acronis Disk Director". Pomocu njega mozes napraviti bootabilan cd medij, sa kojeg mozes pokrenuti recovery slucajno obrisanih particija. Dosada je uvijek radio besprijekorno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
servis mi je drugi korak, tek ako neuspijem pomocu programa..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ma možeš sa programima...ja puno puta na poslu nešto zblesiram kaj obrišem particiju pa ju opet vraća,...hiren's boot cd ti ima nekoliko dobrih programa sa kojima ja vraćam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
brijem da imam taj cd, neg nisam nekiinteligentan da sam prokuzim postupak (citaj:ljen), pa jel bi mw mogo provest kroz postupal?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Ako si samo pobrisao particiju, tj. nisi formatirao onda ti "Active Partition Recovery" 100% vraca stvari nazad. http://www.hiren.info/pages/bootcd Skidaj, bootaj, budi koristan sam sebi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Mozda za pocetak budi iskren pa reci zasto nisi probao ono sto 100% funkcionira. Znaci na hirenu je full verzija, ne preporucijem UBCD jer je tamo DEMO.Imas ime aplikacije, sumnjam da se neces snaci u njoj, siguran sam da ces svratiti sve nazad kako je bilo, ne vidim gdje je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Brat od Đon Vejna
|
neeee!!!!
Evo opet jedan problem, jucer sve sto sam trebao vratio sa harda. Danas idem pokrenut muziku koju sam vratio i pogodite, nece!!! wmp10 veli da neprepoznaje tu ekstenziju fajla i nemoze ga otvorit!!! Ali to nije sve, uz to nemogu ni slike otvorit (no preview available), ni excel dokumente ni frontpage ni ostale stvari, nista nece!! koji je to vrag???! pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Tema je malo stara, ali bih odgovorio ako kome ne smeta... Isao si vracati podatke na istu particiju na kojoj su i bili? A ne, ne, to ne ide. I sam GDB te upozorio da podatke vracas na drugi disk/particiju od one sa koje radis recovery ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Edit:Rijesen problem sa Recover My Files ![]() Zadnje izmijenjeno od: ziginjo. 18.04.2008. u 16:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#18 |
I like tea.
Datum registracije: May 2007
|
jel može acronis recovery expert nać i particije 'iza particije' neš sam petljo s fedorom i makne mi sve particije koje sam imo, napravi jednu od 200mb kao /boot i još jednu od 465gb... čim sam vidio šta radi, prekinuo sam ga i sad pokrenio acronis koji mi je očito da je ovaj napravio ta dva komada. e sad, mene zanima može li on nać one particije koje su bile prije ovoga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |