|
![]() |
#2 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
jel tko probal? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
evo ja cu samo da dobim mob ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pijem samo KAJ
|
evo ako kome pomaže prevedeno na hrv (nije baš bajno, ali ipak bolje je nego nist ![]() ![]() ![]() EDIT: Ah vidim da se nitko ne usudi pa cu prvi ja, samo imam prije nekoliko pitanja: Znaci kod spajanja moram drzati tipku C, a nigdje ne pise kolko dugo pa me zanima gdje ju slobodno prestanem držati i još dali menu modding ovisi o firmware-u ili se može editirati menu u bilo kojem (u mom slucaju T-comov)???? EDIT2: Pa daj nemojte me zajebavati i bar mi odgovorite na gore postavljeno pitanje ako vec nitko nece probat prije mene ![]() Zadnje izmijenjeno od: Problem. 10.05.2008. u 10:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
ja bi probao da imam mob bez brige ali zato modam k550 tak da nije prevelika razlika c držiš dok ti soft koji koristiš(xs,setool,jdflasher) ne očitaju mob i onda pustiš ako i nešto zašteka uvijek možeš vratiti originalni menu uvijek ali baš uvijek prije bilo kakvog modanja napravi backup gdfs-a
![]() |
![]() |
#10 |
Pijem samo KAJ
|
nisam jos, a nebum vjerojatno ni danas jer me glava rastura (opet je bilo opako veceras vani ![]() ![]() sutra radim garant pa kaj bude, bude EDIT: idem svejedno probati, javim kak je prošlo (nadam se da bu uspjesno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Problem. 11.05.2008. u 16:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
MIUI HR Translator
|
skini ovo http://rapidshare.com/files/82010875/setoollite.rar unutra imaš i flash driver(ili ga imaš na cd-u od moba) ugasi mob,drži "C" na mobu i kabel uštekaj i winsi ti pokažu novi hardver i nađi mapu s driverom
![]() |
#14 |
MIUI HR Translator
|
![]() |
#15 |
Pijem samo KAJ
|
hmm, piše da je našao driver ali javlja neki error. Je moguce da jr zo zbog OS (Vista 64)??? EDIT: probao na Xp-u tam pa opce ne nalazi drivere, sad vec lagano ludim... EDIT2: konacno rijeseni i taj problem, skinuo sam seus i kad ga instalirao u direktoriju u programfilesu je bio driver ![]() Zadnje izmijenjeno od: Problem. 12.05.2008. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pijem samo KAJ
|
ovdje mozete skinuti video koji sam snimao modanim driverima, ja mislim da je vise nego ocito da za razliku od prijašnjih drivera ovdje je slika puno bolja, a da ne govorim o fps-u. Ako koga zanima tu moze skinuti driver. NAPOMENA: ocito je da je ovaj driver jos u beti posto se izgubi prilikom zooma, no ako ne koristite zoom sve je u redu. I jos nesto, prilikom snimanja se vidi tearing videa no kad se video pregledava noga nema tj.sve je normalno Zadnje izmijenjeno od: Problem. 12.05.2008. u 12:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|