|
![]() |
#1 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Transfer problem
E ovako. Na jednom komp-u imam rar file koji je donedavno radio normalno, a sad ga ne mogu raspakirati (crc error), pokušao sam i repair jer imam recovery record, ali komp se smrzne na istom mjestu gdje pri raspakiravanju javlja crc error. A najčudnije od svega je ovo : pokušao sam prebaciti file na drugi disk (i na drugu particiju i na drugi fizički disk, također) i onda mi pri prebacivanju također javlja crc, pa sumnjam da disk baš i nije u najboljem stanju. Rar file je 1,16 GB spakirano, oko 4,2 GB raspakirano. Disk koji je problematičan je ST340810A (Seagate 40gb), OS je WIN XP SP2. BTW, diskovi su formatirani na NTFS, pa nije problem 4GB limita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Soul Eater
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Soul Eater
|
Evo, vidim da nije baš bajno... Oštećenih block-ova i nije "toliko" puno, ali ovaj read error se javlja. edit : e da, smart javlja da je ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Soul Eater
|
EC iz Windowsa sam već radio, javlja da je sve OK, kao i Tune Up Disk Doctor... I da, disk nije u USB ladici, prestravilo me kad sam pogledao slike i vidio brzinu. Sad mi je problem u kopiranju, jer nije samo taj rar kojeg ne mogu kopirat, ima još tih file-ova, pa ne znam kako da ih kopiram, uvijek dobijem crc. Da li se mogu ti podaci ikako premjestiti jer ne mogu ih samo tako ostavit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Bumpam temu,ali jednostavno moram. Jeli moguće da CRC erorre u zipu može uzrokovati neredna veza, pri skidsanju samog filea? Nedavno sam skidao 6,5 gb u segmentima po 90 mb, i nikako da to raspakiram. Tako baš danas demo od Grida, opet isto sranje, CRC error.Disk je čini se čist ko suza.
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Može biti i veza, a i memorija. Kako si skidao fileove? Preko download managera ili bez njega? Za memoriju uzmi memtest86+ s ovog linka... http://www.memtest.org/download/2.01...+-2.01.iso.zip Raspakiraj, snimi na CD kao image i onda bootaj s njega.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|