|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Igre>regestry pomoc
Znaci imam instaliran crysis i onda sam reinstaliro win,no crysis je ostao instaliran na drugoj particiji ali ga nema u regestryu,kao ni nekih ostalih igara.Pa ako mi nekako moze pomoci i detaljno objasniti tu,na pm,msn bilo kako se igre prenose u registry(bjeni keyevi) jel bi si htio insalirat par patcheva a ovako nikako nemogu. Zahvaljujem na pomoci!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prije reinstalacije si trebao napraviti export svih ključeva. Sad je kasno i jedino što možeš napraviti je ponovo instalirati sve igre, ali u te foldere na drugoj particiji. Time će se postojeći fileovi u većini slučajeva prepisati, a registry ključevi iznova stvoriti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Oky ali imam specijalan slucaj ima mi frend key od crysisa i ja ga importo i promjenio instal path i opet nece a ima key i sve??? Ma da imam crysis na dvdu nebi bio problem,a ovako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|