|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
(riješeno) Ne radi dvoklik na ikonu diska
Donesen mi je jedan komp koji ima doticni problem. Dakle kada kliknem na My Computer izlistaju se svi tvrdi diskovi koji su u radu. Kada kliknem na jedan od njih inace se otvori i prikaze sadrzaj diska. U ovom slucaju otvori se onaj izbornik u kojem me pita sa cime zelim otvoriti dotican disk. Znaci ponasa se kao da je disk datoteka koja nema odgovarajuci program za pregled te datoteke pa ponudi jedan od ponudjenih na listi. Pokusao sam sa explorer.exe i stvar radi ali ne mogu da oznacim stavku "Always use this program to open...." Postoji li neko rjesenje za to ili cu morati raditi repair windowsa koji mi se stvarno ne da u nedjelju navecer..
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da sam vec procitao negdje slican slucaj, uglavnom, virus/trojan je bio uzrok... pa pokusaj proskenirati za pocetak ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Tools-->Folder Options-->File Types--> druga stavka Drive -->Advanced-->New-->pod Action upiši: Explore , pod Aplicatio used to performe action: explorer.exe ( u Windows direktoriju ) onda na toj novoj stavci postavi kao Default action i restartaj komp.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Thx svima!
![]() |
![]() |
#6 | |