|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Prije dva tjedna zovu me iz T-koma bla,bla dostupna vam je usluga MaxADSL, i tak ja odem do T-centra, podnesem zahtjev, oni mi pošalju obavijest da ga prihvaćaju, dojde mi i modem doma (29.04.). Uglavnom čekam do 1. 5. da se spojim pa da max iskoristim 2 mjeseca flat-a, a kad ono sve spojim, a ADSL lampica ne svijetli!! Zovem szk oni me j.. jel je sve spojeno kak treba, natežem se 20 min dok konačno ne utvrde da je problem na centrali. Lik mi reče došel ti bu tehničar na centralu, pa do tebe, pa bu to rešil. Moral sam ih još dva puta zvati dok nije došel, a kad ono mi veli e jebiga predaleko si od centrale kak se čini nebu ništ. E sam me zanima pošto su prihvatili zahtjev, jel me mogu odjebat da nemaju tehničke mogučnosti da me spoje i kak bi i mogel zaprijetiti da mi pojačaju signal. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
nađi odvjetnika i tuži ih da nisu isporučili prodanu uslugu. kontaktiraj udrugu za zaštitu potrošača i nek stave tvoj slučaj na hrpu sa stotinama drugih koji će jednog dana doći na naplatu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hebem im majku uopće nemam nikakvu vezu, uopće ništ ne šljaka. Jel se mogu po liniji od centrale do mene ugradit neki pojačivači signala ili neš slično?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ne, odustani... Malo glupo zvuči, ali ako oni nemaju uvjete, tj. ti, neće zbog jednog korisnika postavljat novu centralu... evo frendica se našla u sličnoj situaciji prije koji dan... Živi nekih 2,5km od centrale i piše ADSL dostupan, i došao adsl ruter i sve, i došao joj spojit i kad ono ne radi, pod line state: disconnected... A valjda sam vec 10 ljudi spojio i svima radi... Zove SZK, ne znaju, kazu da ce poslat svoje ljude, ali da ce naplatiti 300kn... Srećom, prijatelj je u T-Comu na tom terenu, pa je drugi dan otišao u centralu, i proradilo je, neznam kako, ali je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Probaj ih kontaktirat, nemoj prijetit jer ti nema koristi. Ako ima dosta usera njima bi trebalo bit u interesu da se spoje. Kod mene je situacija bila ta da je ADSL bio nedostupa. Mi smo prikupljali potpise i dosta smo ih sakupili. Nakon cca 1/2god dobili smo ADSL. Znači probaj te jedino se izborit projnošću, jer tužbama i sl će te teško! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Situacija je ovakva prihvačanjem zahtjeva za ADSL oni su sklopili ugovor tak piše u njihovim uvjetima: 2.4 Pretplatnički odnos za ADSL uslugu između HT-a i Pretplatnika smatra se zasnovanim u trenutku kad HT prihvati Pretplatnikov Zahtjev za ADSL. 2.5 Zahtjev za ADSL uslugu prihvaćen od strane HT-a zajedno s ovim Općim uvjetima čini Pretplatnički ugovor (dalje u tekstu: Pretplatnički ugovor). 2.6 HT će prihvatiti Zahtjev za ADSL ako su ispunjeni sljedeći uvjeti: ako je mjesto priključenja u pristupnom području komutacije s funkcionalnošću uspostavljenog ADSL sustava; ako postoje slobodni potrebni mrežni kapaciteti; ako postoje tehnički preduvjeti rada ADSL usluge na pretplatničkoj parici; ako pretplatnička terminalna oprema i kućna instalacija Pretplatnika udovoljavaju važećim propisima i standardima za priključenje na HT-ovu nepokretnu mrežu, odnosno posjeduju propisom određenu potvrdu/certifikat o kakvoći (atest); ako temeljem ovih Općih uvjeta nema zapreka za aktivaciju ADSL usluge. ![]() A to kaj su poslije sklapnja ugovora utvrdili da je signal od centrale preslab nije moj problem jer su se obavezali mi isporučiti tu uslugu. ![]() A ako bi Htjeli raskinuti ugovor nemaju pravne osnove za raskid jer u nihovim uvjetima piše: 13.5 HT može raskinuti Pretplatnički ugovor iz sljedećih razloga: ako Pretplatnik ne plati dugovanje ni nakon privremenog isključenja Pretplatničkog broja priključka iz nepokretne mreže HT-a sukladno članku 8. ovih Općih uvjeta; ako HT naknadno utvrdi postojanje bilo kojeg razloga za odbijanje Zahtjeva za ADSL iz članka 2. stavka 7. ovih Općih uvjeta pa zbog toga HT privremeno isključi ADSL opremu Pretplatnika iz nepokretne mreže, a ti razlozi ne budu otklonjeni u roku od 30 dana od dana privremenog isključenja; ako je adresa Pretplatnika za dostavu računa i obavijesti HT-a na području Republike Hrvatske nepoznata; ako Pretplatnik povrijedi neku drugu svoju obvezu iz Pretplatničkog ugovora. 13.6 Pretplatnički ugovor može prestati važiti i u ostalim slučajevima određenima važećim propisima Republike Hrvatske. 13.7 U svakom slučaju Pretplatnički ugovor prestat će važiti: ako dođe do potpunog isključenja Pretplatničkog broja priključka iz nepokretne mreže HT-a; prestankom ovlasti HT-a za obavljanje telekomunikacijskih usluga u nepokretnoj mreži. Tak da ako mi ne isporuče uslugu na koju su se obavezali nek pljunu neke pare il ih tužim prek Udruge potrošača, jer razvrgnuče ugovora bez nikakve naknade im nebudem potpisal!! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|