|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Logitech x-530 pitanje/problem
i sve radi super jedino bi ja htio ako je moguce softverski ili kako vec zamjeniti ljevi i desni front zvucnik,jer na desnom su sve kontrole a meni je komp s ljeve strane stola pa mi i taj zvucnik mora tamo stajat jer inace nema dost kabla... ![]() upravo sam instalirao navedene zvucnike(dobio od t-scuma) i prikopcao na svoj komp (u moj komp je sve) na integriranu zvucnu
i sve radi super jedino bi ja htio ako je moguce softverski ili kako vec zamjeniti ljevi i desni front zvucnik,jer na desnom su sve kontrole a meni je komp s ljeve strane stola pa mi i taj zvucnik mora tamo stajat jer inace nema dost kabla... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
hmm,vidim da nitko nezna rjesenje ovovga,al nema veze,stavio sam komp na drugu stranu stola,jest da mi je onak bilo prakticnije al nema veze,malo promjene dobro dode ![]() nego sad sam uocio jedan novi problem a to je povremeno pucketanje iz zvucika,tj sam jednom onak kaze "puc",nenam kak bi drukcije opiso taj zvuk,recimo da je slicno onom kad ploca pucketa jer je izgrebana il je losa igla,samo kaj ovo samo jednom kaze puc,neki put glasnije neki put ne tako glasno i nisam skuzio neku pravilnost,i cini mi se da nema veze sa pjesmom,videom koji slusam jer pucketa i kad nis ne pustam na kompu a zvucnici su upaljeni...sad jel to do zvucnika il mozda do moje zvucne(prije mi se to nije desavalo,na starim stereo zvucnicima,a sad su ukopcani i u zeleni i crni i narancasti utor na zvucnoj)? i ako nekog mozda zanima kako da se rjesi onog preglasnog basa iz woofera koji jako lupa i kad je woofer stisan do kraja; dosta pomaze nagurat neku krpu u rupu ![]() meni je sad stisan do kraja i s krpom u rupi i taman mi je bass ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Meni reagira samo na klimu i svjetlo u rupi iznad kreveta... Pogotovo me nervira sad, jer je klima spojena na fazu svjetla, pa kad se pali klima onda mi svjetla gase i pale u milisekundi (iritantno), a naravno i zvučnici javljaju da gube struje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
također isti problem bem njim....i neznam ovisi valjda kak su instalacije spojene tak oni gube struju,hehe al ima barem prednost ja znam kad netko dolazi k meni na kat po stepenicama jer tad počinje pucati od tog šaltera na stepenicama i na 8kom na katu + je netko doživio da na većer zvučnici love neki radio mislim austrijski ili njem....ja imam taj problem i nekad je tiše nekad jače ovisi valjda o vremenu i jedino je riješenje da njih ugasim...prvih par dana sam mislio da sam skrenul al sam se sad već navikao nakon 2-3god |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kod mene nema na x-540 nema pucketanja kad se pali svjetlo ili nesto drugo ![]() jedino kad pojacam do kraja, pa kad nest stavim da mi se radi za šta treba HDD, onda čujem na zvučnicima kako se čuje HDD zbog vibracija (moram više one spužvice postavit) ![]() Srećom sam kupio x-540, jos sam mislio uzet x-530, ali ovaj daljinski za x-540 mi bolji nego sad na nekom zvucniku pojavacat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dali je neko probao ovo..."kopi-paste" s BUG-ovog foruma(na istu temu): 'Ja jucer slucajno pronasao rjesenje..... Htio sam cuti kaj to svira pa sam pojacao zvucnike i skuzio da kad se pojacaju zvuk nestane. Dakle treba podesiti izlaz iz zvucne kartice na malo tise i odvrnuti zvucnike malo jace......' |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
sori maj bed... ![]() A da li nestane i pucketanje?.... Ovo pucketanje i čudni zvukovi su razlog zašto se premišljam o kupnji x-530... Šta mislite o CL Inspire T6100 kao alternativi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
pa ja mislim da ako ih spojis na UPS se to nebi smjelo dogadat ![]() zapravo upravo se sjetih,imam negdi u podrumu neku kutiju(velicine otprilike ko auto pojacalo) koja je kao neki stabilizator napona il stajaznam na kaj se nekad davno morali televizori spajat jer su znali krepavat(osjetljivi tv + totalno zdrkana mreza u naselju koje je nedavno struju dobilo)...sutra cu to potrazit ak stari nije bacio,jel cuo ko za nes takvo,bi to pomoglo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
To ti je prava stvar! Zvalo se TV stabilizator. Teško je k'o crna zemlja. Unutra je transformator 1:1 i kondenzator paralelno spojen. Nije loše ni danas spojit neki osjetljiviji uređaj na to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma svi govore da pucketaju ti zvučnici od T-coma... Nema onog koji nije to rekao... Zato je to normalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|