|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() Bok ljudovi, novi sam tu, pa da vas pozdravim!
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Pozdravljamo i mi tebe. Budi dobar.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Jel tu poželjno/potrebno imat specifikacije stroja u sigu?
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Dobro došel. Želim ti puno dobrih postova i što manje spamanja (a pravi se javio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
pa ono... što kraći sig to bolje. ove konfe su tu zato da svaki put kad netko postavi pitanje tipa "zakaj mi memorija ne radi na 520MHz", ili "zakaj mi se komp pregrijava" ne mora navodit konfiguraciju. btw. equilibrium mi je zakon (ne film kao takav nego priča i poanta)
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Pozdrav i tebi. kaj se tice siga nije potrebno a pogotovo nije nuzno. dakle sluzi iskljucicno da se mozemo hvaliti sa svojim strojem. BTW jesi ti sa foruma.hr?
![]() |
#8 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ovdje se raspravlja o ozbiljnim temama na neozbiljan način i obrnuto. Tako je trenutno vrlo važna rasprava, na akademskom nivou, da li je Severina to sama distribuirala zbog reklame. Druga je neozbiljna rasprava o vrlo važnom prežderavanju. Zabranjen je pristup vegetarijancima da mi Predsjednik ne bi došao u napast da takvog primi u stalno članstvo. Skoro mi je srce otkazalo. I napiši fucking funkciju da ljudi znaju s kim imaju posla.
![]() |
![]() |
#9 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() I imam oko 600 igara za njega. Jedino što ga više ne znam pokrenuti. Zaboravio sam. kad se samo sjetim da su mi programerski radovi izlazili u časopisima. Pazi ovo. Stroj može generirati ljudski glas. Jedino što mu se sve ostalo smrzne.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
----------------------------------------------------------------------------------- I imam oko 600 igara za njega. Jedino što ga više ne znam pokrenuti. Zaboravio sam. kad se samo sjetim da su mi programerski radovi izlazili u časopisima. -------------------------------------------------------------------------------- Prvo pozdrav novom clanu!! Evo da ti pomognem u pokretanju ako se ja sjecam bilo je: <---- L (strelica L,ENTER) i onda napise PRESS PLAY (KLIK PLAY) I onda lete one ludacke crte i nakon 20 - 50 brojeva stane( i naravno izbaci error) ....
![]() |
#12 |
Feldwebel
|
Ne napiše ništa a onda ja upišem run i onda return. Znam ja to ali se programiranja ne sjećam. Ide <-L "$",8,1 Kada nađe program: <-L "ime programa",8,1 onda on da pritisnem tipku ANY i onda su crte. Zato se ovo zove PCEkspert. Uvijek nađeš odgovor za nešto potpuno beskorisno. ![]()
![]() |
#13 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
Re: Dobro veče
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Registered User
|
UPO-vci, pozdrav vama...
![]() |
#20 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Turbo se obično snimao na početku svake kazete da ga uvijek imaš pri ruci. Inače, kad sam kupio EPROM, imao je u sebi turbo i još milijun programa. Ipak je to bilo 64kb memorije!!! Onda je došao 5.25 floppy, pa se iz Beograda naručivalo ona mala kliješta za probijanje rupe na disketi koja je time "patchirana" na dvostrano snimanje. A u Svetu kompjutera izlazili su oglasi za kopiranje igara. Najjači je bio "YU grupa". Imao je masu igara. A onda oni famozni introi ispred igre, po kojima se znalo ko je distribuira, pa onda oni slatki programčići pomoću kojih bi skidao taj intro i lijepio svoj. U biti prepravljeni tuđi. Najviše sam volio prepravljati introe grupe Hotline. Strašni su bili. A sve u assembleru i binarno. Isuse, a da me sad netko postavi ispred Commodorea, umro bi od srama, od neznanja pustog. Prva igra koju sam imao bila je Pole position. Ona me navukla na ovo sranje po kojem sad kucam. Ali frend me zajebao. Snimio mi punu kazetu igara i otišao na vikendicu preko vikenda. A ja nemam turba. Nije mi rekao. Kompjuter stigao jučer. Ko će sve znat. To su bili dani. To su bili dani. A mi djeca.
![]() |
![]() |
#23 | ||
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
sad ce nas paske banat ..mislim da oni ovdje imaju grupni tzv. " forum.hr ban" ![]() a paske je tu lak na okidacu (iako ne kuzim zasto ![]() Citiraj:
to sta mjenja? ![]() ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ushirlolegendo!care!
![]() |
![]() |
#25 | |
Registered User
|
Citiraj:
funkciju tipa: f(x)=ax^3+bx^2+cx+d ili nekaj drugo? ![]() >eladio: zakaj bi nas banali? pa mi smo pravi anđeleki. ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
..starija garda
|
Citiraj:
si mu ti stao na zulj? netko ocito je :confused: ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
|
Čuj, ak nekom smetam, nek mi odma veli...
![]() |
#28 | |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
hehehehe domoroci protiv pridošlica bolje da nas puste, ionako će se pridošlice okrenut protiv moje malenkosti omnius contra un tako ja najviše volim |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]() tu ja nisam mod ![]() ![]() ..nego..kako to da nisi banat :confused: ja bi te banao ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|