|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Pa kaj nitko nezna niš o tome? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Neznamo jer nemamo kristalnu kuglu da doznamo potrebni info: - zbog čega bi mjenjao firmware, - zašto misliš da ga je potrebno mjenjat, - koji ISP, - koja je sada hardware i software verzija ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nemam ja problema s njim, tak da neznam previše. Frendica ima velikih problema, nemre više uopče na net, a prije ju je bacalo svako malo van. Zvala je t-com i oni su rekli da nemaju nikakve veze s tim, i da joj nemreju pomoči. Bi uopče kaj pomoglo ak joj postavim nowije firmware? Ili treba kaj drugo napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Za početak otvori web konfig i pronađi gdje prikazuje status adsl linije (ono sa "mjerenjem" nivo signala, signal/šum, . . .) pa postaj ovdje link na sliku. Također provjeri sve spojeve telefonske linije (od ulaska u kuću - razdjelnik - router). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Net joj uopče ne radi tak da mi nemre niš poslati. A ja baš i nisam tak blizu nje. I oper ih je zvala i rekli su joj da nemaju signala i da joj nemogu pomoči, i da bude još dosta vremena prošlo prije nego kaj ga pojačaju. Se da kaj popraviti ili joj nema spasa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
tražiš odgovore a ne daješ dovoljno informacija. 1) zašto joj je prestalo raditi, odnosno što t-com kaže 2) dali je išta mijenjano na modemu 3) dali je pokušala s drugim računalom (t-com ne otkantava ljude bezveze. što su rekli da je razlog, jesu li izlazili na teren?) moja pretpostavka prema dobivenim informacijama je da joj nešto nije u redu s računalom.
![]() |
#9 |
Premium
|
1) zvala je t-com i rekli su joj da im je signal slab i da oni tu nemogu pomoči a na početku kad je dobila adsl nije imala nikakvih problema, onda ju je počelo bacati sve češče i češče s neta, do prije koji dan, a sad uopče nemože na net. I lampice na modemu sve svijetle osim one za net. 2) Modem nije ništa diran, onakav je kakvog su joj postavili ljudi iz t-coma. 3) Nije i mislim da nije u kompu problem. Ali ipak budem do nje skočio pa pogledao, čim najdem vremena. Ona je iz Lupinjaka, pa ak ima ko od tam da mi reče ak i on ima problema s netom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Onda, ima ko kakav prijedlog? Kaj trebam napraviti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
nazvati t-com i reći da želiš raskinuti ugovor i tužiti ih kako bi nadoknadio štetu nanesenu neisporučivanjem usluge koju su se obvezali isporučiti, a ta frendica platila. možda onda odluče izaći i popraviti problem. ukoliko ne izađu, posavjetuj se s nekim pravnikom.
![]() |
#12 |
Premium
|
To sam joj ja več reko. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|