|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
vga controller za msi megabook, geforce 6100 go
Nakon formatiranja diska, u device manageru mi stoji žuti upitnik i piše mi da mi fali vga controller. U pitanju je laptop msi megabook ms670,a ne mogu auto update, neće mi. Već satima tražim driver za grafičku, al nikako da uspijem. Skinija sam 93.81_forceware ali mi dolazi do neke greške prilikom instalacije. Znate li možda kako da skinem ovaj vga controller? U pitanju je geforce go 6100
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja imam m670x , i koristim ovaj driver sa ovog linka : http://global.msi.com.tw/index.php?f...5&prod_no=1058 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Skinija sam i instalira, ali nije pomoglo nažalost. I dalje mi je žuti upitnik kod vga controllera. Mislim da je ovo nekako premali file šta si ga ti ponudija. Očekiva sam bar neki od 20-30 mb jer mislim da je potreban driver za grafičku.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
http://www.nodevice.com/driver/GeFor.../get37217.html probaj ovaj, obrisi iz device managera vga controler, onda restart pa instalacija drivera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala na pomoći, probat ću to u sljedećih par dana, laptop nije moj, već od susjeda koji ga je napunija virusima pa sam ja morao formatirat. Ovo micanje vga controllera iz device managera bi moglo bit od pomoći.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Probaj pa javi, trebalo bi raditi |
![]() |
![]() |
|
|