|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
24" MVA za 2200kn, bolji od Della od 6000kn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Jel ima ko kakvih informacija kad ce se ovo pojavit kod nas? Brutalno. Brijem da ce se jurbass sad ubit. Tolko smo slusali o tom monitoru, a vidi sad... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Zanimljiv monitor samo kaj mi sad neke stvari nisu jasne, taj Iolair il kak se zove već, prođe na testu bolje od Della i onda u conclusionu stoji ovo: Nevertheless, Iiyama and Belinea screens hold several non-negligible advantages and have our preference overall. First of all, construction is an entirely different affair as the plastic used is of much higher quality and assembly is more precise and better fitted. The base is superior and, for example, it’s vertically adjustable and pivots. Next, they produce a much deeper black. And finally, they consume half the energy Znači da Iiyama i njena kopija Belinea, obje od 350 eura, su bolje od ovog Iolaira, iako su TN matrice. Lijepo piše da imaju puno tamniju crnu, pa kaj nije to boljka TN matrica???? Sad ispada da je 24" TN od 350 eura bolji i za filmove i za igre od monitora od 5 hiljada kuna ![]() Inače ta Iiyamica je baš zgodna, a vidim da je i pokupila par nagrada: http://www.iiyama.com/ms_GL/Product/...y/2/product/27
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
heheh jurbas se nece ubit iskreno nisam citao cijeli review jer sad nemam vremena ali procit cu ga navecer... meni je drago da je izasao jos bolji monitor jbg kad sam ja kupovao svelo se na 4 modela ![]() ![]() ali kako sam preletio svida mi se ali sumnjam da ce kod nas biti 2200kn ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa dobro covjek se smije nadat ![]() ![]() Citiraj:
A i da kosta 2200kn, nebi ga ljudi kupovali, mozda nesto sitno entuzijasta. Ipak ljudi radje 2000kn daju za quada ili 8800 derivate ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
*
|
Citiraj:
Onda valjda naslov ne bi bio tako bombastican ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HAq8x...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=HAq8x...eature=related Zadnje izmijenjeno od: morph. 29.04.2008. u 18:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
*
|
Citiraj:
![]() Anyway necu vise spamati, sve se kao i obicno svodi na onu "tko voli nek izvoli", bas me zanimaju iskustva iz prve ruke sa doticnim monitorom i je li ovo sa jubitoa iznimka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Propali Amigaš
|
Ti slobodno dodaj cijene u hr, mislim da se nitko neće buniti |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Čekaj dok nakon nekog vremena kad steknu reputaciju i dobiju vrhunske ocjene na testovima počnu mijenjat matrice, što je bio i slučaj sa Dellom. Čisto sumnjam da će se ti monitori prodavati kod nas. Bilo bi lijepo da ih neko uveze.
![]() |
#16 |
Premium
|
Koja je još solucija dellu 2408 (znači 24" modeli) a da ne prelazi 5-6k?? Za ne-TN matricu...NEC ima kolko sam skužio jedan model koji je vec prilično star i ima malo dodatnih konektora....ima možda još neki? Sami 245T je definitivno preskup.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Zato i pitam jer stvarno mi se čini da ponuda je jaaaako siromašna...gledo sam si dell-a 2408, ali vidim da su većina review-a napisala da nije za igranje....šmrc....a ne vidim alternative... Ne vidim zašto samsung ima u pravilu cijenu 80% veću cijenu od dell-a..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
cuj samsung ima odlicnu SPVA matricu i radi konektora.... ja se igram na dellu bez problema za multimediju i ostalo je okey... ghostinga nema a to ce ti potvrdit svi ljudi na forumu koji ga imaju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Thanx Jurbas....malo si me ohrabrio, hehehehehe.... Moram priznat da nisam vidio 24" Philipsa (a da nije TN)..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|