|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
ati radeon 9200 se-pomoć
da li mi netko može pomoći u vezi kartice-neznam koju mogu kupiti da obnovim pc. i neznam dali je integrirana, kako to da saznam. inače, totalni sam laik, sorry ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
sta smo mi vidoviti da znamo koju sad konfu imas i kolko love mislis ulupat na karticu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
PCWizard2008 - use it to find out it ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a nasli se pametnjakovici, ostavite to moderatorima ![]() kartica je agp i nije integrirana, to zna svatko tko zna vise od soulman2 i ne trebaju nikakvi detalji dodatni za to ![]() jedino sto stvarno fali je iznos koji planira potrositi no i to je relativno jer za agp izbor nekog "high" enda bas i nije velik a ako ostatak konfe prati 9200se pogotovo. tehnicki ne isplati se nista, 6600gt se mogu naci po 150kn no danas ih je tesko smatrati upgradeom (iako treba uzeti u obzir koliko je naslova lik propustio s 9200se) a 7600gt agp ljudi jos cijene previse. sve jace od toga bi ionako bio overkill |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
uh,da...X800tke..imao sam 3,to su odlične kartice,samo zahtijevne po pitanju napajanja..što i nije tako mala stvar..kod starijih kompova..dosta se griju po defaultu,al su zato jako brze...a shader 3.0 im fali kao suhi zrak...inače su odlična kupnja čak i do 350,400kn.. za najjače modele...no onda bi ipak išao na 2600XT..daju se za bagatelu nać |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
newsi..6800GT+NV5 Silencer AGP,450kn.. bez njega 400..oćeš broj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
hehe....dobro, jedan oglas s tom cijenom ne treba uzimati za neko pravilo. cisto sumljam da ce ju lik prodati za tu lovu. polovnjaci AGP su preskupi i to je nazalost ovih koji bi napravili upgrade cinjenica. nema tu kruha, ili cekati da ljudi odustanu od tih napuhanih cijena i pomire se s time da im grafe vise ne vrijede toliko ili zaboraviti sve, prodati sto se ima i kupiti sve novo. ne znam sto lik ima od ostatka konfe ali ne moze vrijediti manje od 200-300kn sve zajedno. umjesto da daje 400kn za grafu cija je iskoristivost upitna jednostavnije je kupiti neku 780g plocu, nekog od onih LE atlona i gigu rama - integrusa je opet tri puta jaca od 9200se a dobije novu, nadogradivu konfu. i to sve za mozda 150kn uloga vise ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|