|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Slike igara
Zanima me ako igdje u osijeku ili u hrvatskoj[ako se može preko neta naručiti ili nešto slično] ima za kupiti slike od igara.Nešto kao posteri.Ali da su kvalitetne izrade ne kao posteri na papiru nekom ili nekom tvrđem papiru ili slično. Dakle trebao bih neke velike slike koje se mogu uramiti i staviti na zid. A ako nema nigdje dali ima neka firma gdje joj ja mogu odnijeti slike i da mi oni izrade ljepu fotografiju koju bi poslje mogao uramiti i staviti na zid? hvala na bilo kojem info. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
to ti moze izraditi svaki obrt za izradu reklama, oni imaju one velike printere. vjerovatno i tiskare. no mogu ti odmah reci da nije jeftino ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
nades logo odnes im i oni ti to izrade u velicini koju zelis na velikim printerima ali su skupo papreni |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
uf to mi je skupo.Previše onda opcija da si sam pravim odpada. A dali se može negdje kupiti to?Znam da je bilo jedne godine na sajmu informatike u zg onako velike slike sa likovima i temama iz igara. Nema nigdje tako nešto? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mozda covjeku treba za igraonicu sa racunalima ili slicno,cudno kako odma svi shvate krivu stranu svega toga ![]() sry na ot btw
![]() |
#9 |
Banned
|
bio sam ali prevelika cijena skoro 400Kn nemogu toliko dati na to. Ma sjećam se prije nekoliko godina kad sam bio na sajmu u zg bilo je u sajmu prodaja tih plakata ili kao postera od igara. sad nemogu nigdje to naći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|