|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Mouse Zalman FG1000 Gaming for FPS Games
Ajde neka mi netko tko zna objasni sta je ovo kak to radi u praksi jer ovo sta ja citam vec mislim sutra otici po njega..Pa dali se to isplati ili ne? http://www.formel.hr/artikl.php?id=6024 evo i filmic sam neki naso na you tubeu http://www.youtube.com/watch?v=feMDKYmynQ4 pa nek mi neko vise kaze o tome cudu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
nisam vidio sry al me bas zanima i idem sutra po to pa sta bude |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
http://www.youtube.com/watch?v=feMDKYmynQ4 Ovak na prvi pogled izgleda fora .. na drugi mislim da nije najoptimalniji položaj ruke, i dimenzije su prevelike za neke brže pokrete.. ali trebalo bi probat pa vidit. edit: i kolika bi podloga trebala za to čudo ?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kakvom MOM linksu.. tamo sam to vidio pa sam stavio.. ako je to tak kak ti kazes onda su stvarno cigani.. A pdlog bi bila odgovarajuca ova http://links.hr/index.php?option=art...kl=101.800.080 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
pogledaj u mom prvom postu kada sam postao cijenu u formelu a onda u linksu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Jel bi sa time mogao igrati cod 4? ![]() Meni to izgleda ko neki joystick..neznam..nisam nikada vidjeo to negdje uzivo..cak neznam ni kako se to krece..da nije malo tesko to micati po stolu/podlozi.. Aj ako netko ima,planira uzeti..nek napise mali review..jer uvijek vise vjerujem kad nesto cujem od strane "obicnog" korisnika nego kad mi firma prezentira kak-sta-gdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
i opet just a mtf RIGHT handed mouse. ajde vise i za one malo inteligentnije hehe ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
OT: koja se igra igra u ovom filmicu? http://www.youtube.com/watch?v=feMDKYmynQ4
![]() |
#13 |
Premium
|
Evo ja ga kupio i isprobao uopce nije velik kao prvo tezine jednoga g5,puno je lakse sa njime igrat pucacine za sto je namjenjen jako je precizan,ja igram sa njime cod 4 malo se trebam priviknuti ali killovi dolaze sami od sebe,mogu vam reci da treba jako mali manevar za njega i to je ono najbitnije dpi je odredjen u 3 brzine a vi mozete podesiti koja je prva koja druga koja treca,,mozete nariktati brzinu scrolla sve zivo,fora je sta scrool svijetli u razlicitim bojama,hh .Sve u svemu ovih 1 sat sta sam vidio je prejebeno.Kada se 100% priviknem bit ce jos bolje iako se lako igra.Ono sta vam mogu reci snipe se moze sa njime lako drzati u codu 4 na miru.Jednim trzajem se mozete okrenuti za 160 stupnjeva.Eto ako koga jos sta zanima neka kaze |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako djeluje wheel funkcionira?? jer mi se cini da je bas na nezgodnome mjestu???
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Da to je malo nezgodno jel ti palac dodje kao kada saltas na mjenjacu brzine na wheel.Ali porikta se brzina i super je dapace,Imas sve tipke na svim prstima nemoras recimo micat kao kod obicnog misa kada oces scrollat moras maknut prst sa jedne od dvije tipke |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
malo je to previše novaca dat za to i da onda na kraju ispostaviš da ti to neodgovara.... Uvjeren sam da se ne bih tako lako privikao na to i mislim da se bolje držat dobrog starog mišonje ![]() svejedno, po svim komentarima, ovo se čini odlično....
![]() |
#17 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Palac - bash Kaziprst - lijeva tipka misha Srednji *l*- skrol = promjena oruzja, pritisak = nade 4. prst - desna tipka misha mali prst - beskoristan ali je tu kako sad ti mislish, "moras maknut". Da, mx518 je u pitanju. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
hm recimo ja na obicnom misu sam navikao kaziprsta lijeva tipka misa,srednji prst desna tipka ove druge ne koristim jedino palac kada mjenjam volume ili dpi rijec je o ergu 525,dok ovdje su mi svi prsti zauzeti osim maloga prsta,a kada skrolam koristim ili kaziprst ili srednji prst tako da uvijek jednog maknem sa tipke |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja sam srednjim prstom samo klitoris naucio scrolat ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|